Оливия Нютън-Джон, една от най-големите поп звезди през 70-те и

...
Оливия Нютън-Джон, една от най-големите поп звезди през 70-те и
Коментари Харесай

Почина Оливия Нютън-Джон

Оливия Нютън-Джон, една от най-големите поп звезди през 70-те и началото на 80-те години на предишния ХХ век, умря на 73-годишна възраст.

Тя е умряла в понеделник в ранчото си в Южна Калифорния , оповестява брачният партньор ѝ Джон Истърлинг в обява на формалната ѝ страница във "Фейсбук ". "Повече от 30 години Оливия беше знак на триумфа и вярата, споделяйки пътуването си с рака на гърдата ", гласи част от него.

Във филмовия мюзикъл "Брилянтин " от 1978 година Нютън-Джон играе ролята на положителното момиче Санди Олсън, която се влюбва в неприятно момче, изиграно от Джон Траволта, който е играл ролята и на Бродуей. Той интензивно лобира за това Нютън-Джон да дебютира в киното като негова партньорка .

"Много желаех това момиче ", споделя Траволта на Мерв Грифин по малкия екран през 1981 година "Перфектната Санди, най-хубавата Санди, би била Оливия Нютън-Джон. "

Но 28-годишната австралийска певица е скептично настроена към ролята на гимназистка.

"Не можех да направя американски акцент, а и бях прекомерно остаряла ", сподели тя в предаването Today през 2019 година "И имах всички тези аргументи, заради които не можех да го направя. Направихме екранен тест. Химията беше налице. Получи се и когато Джон пристигна да ме види в дома ми - по какъв начин можеш да откажеш на Джон Траволта? "

Съпругът ѝ Джон Ийстърлинг прикани почитателите ѝ вместо с цветя да почетат паметта ѝ с дарения към фондацията на Нютън-Джон за битка с рака .

Оливия Нютън-Джон е награждавана 4 пъти с Грами. Има звезда на Алеята на славата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР