Олимпийският шампион по бокс Пърнел Уитакър почина на 55 години,

...
Олимпийският шампион по бокс Пърнел Уитакър почина на 55 години,
Коментари Харесай

Кола блъсна и уби олимпйски шампион по бокс

Олимпийският първенец по бокс Пърнел Уитакър умря на 55 години, откакто бе блъснат от кола във Вирджиния Бийч, оповестява авторитетното издание " New York Post ".
 Ас на баскетболния Цървена звезда е в кома след злополука
Инцидентът е станал в неделя, a причинителят не е избягал и е останал да даде показания. Уитакър е международен първенец в четири категории и златен медалист от Олимпийските игри в Лос Анджелис 1984.

В края на кариерата си боксьорът има на сметката си респектиращите 40 победи, 1 тъждество и 1 загуба. В преклонна възраст той записва нови 3 провали.



Развива защитния детайл до съвършенство. На кръга той е неосезаем войник, който изкусно съумява да избегне ударите на съперниците си, напомня вестник " 24 часа ".

" Можеше да стои пред противника си, а той просто да не успее да го уцели ", разясняват сътрудници на Уитакър. След края на кариерата си като боксьор, олимпийският първенец е наставник и треньор на редица обещаващи млади състезатели.

Това е втори подобен противен случай в границите на една година. Миналата есен кола блъсна и лиши живота на различен именит първенец на WBC – Грациано Рокиджани. Познатият като Роки войник си отиде на 54.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР