Олимпийските шампионки от Ансамбъла по художествена гимнастика на България се

...
Олимпийските шампионки от Ансамбъла по художествена гимнастика на България се
Коментари Харесай

Златните момичета се завърнаха от Япония: Няма място за отчаяние

Олимпийските шампионки от Ансамбъла по художествена гимнастика на България се прибраха от Япония. Българките не съумяха да вземат присъединяване на Световното състезание след травмата на състезателката Лаура Траатс.

Не сме увесили нос, ние в последна сметка завършихме кариерата си с олимпийско злато, тъй че това не е неприятен край, споделиха гимнастичките пред публицисти на Летище София.

Разбира се, че не сме си представяли по този начин финала, само че Олимпийските игри остават последното ни огромно съревнование и считаме, че всичко приключи супер. В живота доста постоянно имаме непредвидени обстановки и по-важно е по какъв начин реагираме на тях.

На 16 декември ни следва бенефис, живот и здраве. Абсолютно, няма място за обезсърчение, допълниха златните девойки.

Гимнастичката Лаура Траатс дълго време е имала травма в прешлените на врата си, само че е успявала да я подтиска благодарение на лекарства.

За страдание обаче, травмата се оказа невъзможна за присъединяване на Лаура на шампионата в Япония, което наложи ансамбълът да се отдръпна.

Това трябваше да е последното присъединяване на златните девойки в този състав на националния тим по художествена гимнастика.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР