Олимпийските шампионки от ансамбъла – Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура

...
Олимпийските шампионки от ансамбъла – Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура
Коментари Харесай



Олимпийските шампионки от ансамбъла – Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Мадлен Р

Олимпийските шампионки от ансамбъла – Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова, бронзовата медалистка в многобоя на международното състезание в София – Стилияна Николова, европейската шампионка от шампионата в Тел Аив Боряна Калейн и втория вицепрезидент на БФХГ Невяна Владинова предоставиха свои движимости и се включиха в онлайн търгът, част от акцията “С обич за Наско ” в поддръжка на 4-годишния Наско, който е роден със съдово-венозна малформация зад дясното ухо. Необходимо е дълготрайно лекуване и две интервенции, които не се правят в България. Клиника European Vascular Anomalies насочиха първична оферта от 50 000 евро, която е непостижима за фамилията.



За да подкрепят събирането на сумата от 50 000 евро неповторимите ни гимнастички предоставиха разнообразни уреди с подписите си – диамантите и Боряна Калейн избраха да дарят ленти, Стилияна Николова – топка, а Невяна Владинова – бухалки.





Свое трико даде и бронзовата медалистка с ансамбълът по художествена гимнастика от Игрите в Рио де Жанейро Ренета Камберова, която дружно с Роксана Кирилова – президент на фондация „ С обич към теб “ са уредници на акцията. Търгът ще продължи до 15.12.2022 година 18:00 часа.



Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР