Олимпийската шампионка в художествената гимнастика от 2016 година Маргарита Мамун

...
Олимпийската шампионка в художествената гимнастика от 2016 година Маргарита Мамун
Коментари Харесай

Най-сексапилната грация е бременна от плувец

Олимпийската шампионка в художествената гимнастика от 2016 година Маргарита Мамун разгласи, че е бременна с първото си дете.
 19-годишна прелест постави завършек на кариерата си
Считаната за една от най-сексапилните грации чака бебе от плувеца Александър Сухоруков, с който са двойка от 2013 година.

След олимпийските игри Мамун приключи кариерата си изненадващо на едвам 20-годишна възраст, а през септември 2017 година двамата със Сухоруков станаха семейство. Сега им следва да станат и родители за първи път.

В същото време стана ясно, че Мамун е определена за дипломат на първото в историята международно състезание по художествена гимнастика за девойки, което ще се организира от през днешния ден, 19 юли до неделя, 21 юли в Москва.

Домакин на шампионата е новия центъра по художествена гимнастика в съветската столица, който носи името на Ирина Винер - президент на съветската федерация и е ситуиран на стадион „ Лужники ”.

" Горда съм, че първото в историята международно състезание по художествена гимнастика за девойки ще се организира в нашата страна. Щастлива съм да бъда дипломат на това значимо събитие. За мен е чест, че мога да разпространявам нашия прелестен спорт и да бъда образец за младите гимнастички ”, показа Маргарита Мамун.

Националният отбор на Русия ще бъде в състав Лала Крамаренко, Дария Сергаева, Анастасия Симакова и София Агафонова, както и отбор (девойки).

България ще бъде показана от отбор (девойки) с треньори Вяра Ваташка и Цветелина Найденова, като и от четири самостоятелни гимнастички - Ева Брезалиева (въже), Катрин Цонева (топка), Стилияна Николова (бухалки) и Валерия Ватова (лента).
View this post on Instagram
Фото с любимым фотографом! Наш отдых подходит к концу, спасибо что не отписались!????????

A post shared by Margarita Mamun (@ritamamun) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР