Олимпийската шампионка от ансамбъла на България по художествена гимнастика от

...
Олимпийската шампионка от ансамбъла на България по художествена гимнастика от
Коментари Харесай

Лаура Траатс претърпя операция в Швейцария

Олимпийската шампионка от ансамбъла на България по художествена гимнастика от Токио 2020 Лаура Траатс претърпя интервенция в Швейцария, оповестиха от БФХГ.

Грацията имаше тежка травма на врата (дискова херния), поради която пропусна международното състезание в Япония. Операцията е траяла три часа и е минала успешнo. Интервенцията е осъществена от доктор Джон Дъф.

Лекарят е провел диалог след интервенцията с доктор Мариела Сиракова, дълготраен лекар на националния тим, която сега работи в швейцарска клиника и е направила връзката за интервенцията на Лаура Траатс.

"БФХГ благодари на президента на ФИГ Моринари Ватанабе, на фондацията на ФИГ, на Мило Борисов и Palms Bet за подсигурени средства за интервенцията на Лаура. БФХГ също взе участие с финансова помощ ", оповестиха от федерацията.

След няколко дни Лаура Траатс ще се реалокира в клиниката при доктор Сиракова в прилежащ град, където ще се организира нейната рехабилитация. Президентът на ФИГ Моринари Ватанабе персонално ще отиде в клиниката, с цел да се види с българката гимнастичка, оповестиха още от родната централа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР