Олимпийската ни шампионка от Токио 2020 Стойка Кръстева получи поредно

...
Олимпийската ни шампионка от Токио 2020 Стойка Кръстева получи поредно
Коментари Харесай

Златна ръкавица за Стойка Кръстева

Олимпийската ни шампионка от Токио 2020 Стойка Кръстева получи следващо самопризнание за невероятната си кариера. Златната медалистка в категория до 51 кг от Игрите в японската столица предходната година бе наградена от Пресклуб " България " със " Златна ръкавица ". Призът й бе връчен за цялостното показване през годините и всички триумфи, които е постигнала. Тя е двукратна международна вицешампионка и има две европейски трофеи.

" Благодаря за това самопризнание. За мен е чест, само че това е оценка на труда на всички хора, които са били към мен през годините. Винаги съм казвала, че без хората до мен това нямаше по какъв начин да се случи ", съобщи Стойка и добави, че в последните месеци децата, които упражняват при нея и Борислав Георгиев в БК Локомотив Сф, са се усили и към този момент са 110. Тя изрази вяра, че след олимпийското злато като играч, мечтае да способства за подобен триумф и на собствен ученик.

Президентът на БФ Бокс Красимир Инински също поздрави Кръстева. " Каквото и да кажа за Стойка, ще е малко. Убеден съм, че дружно с нея ще продължим да реализираме победи и да покоряваме върхове. Имаме съществени проекти и с доста работа ще успеем ", сподели шефът на боксовата ни федерация.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР