Олимпиакос допусна седма поредна загуба в 27-ия кръг на Евролигата,

...
Олимпиакос допусна седма поредна загуба в 27-ия кръг на Евролигата,
Коментари Харесай

В Гърция скочиха остро на Олимпиакос: Това не е отбор на ниво Евролига

Олимпиакос позволи седма поредна загуба в 27-ия кръг на Евролигата, отстъпвайки с 66:91 на Баскония. Поражението за българската баскетболна звезда Александър Везенков и неговите съотборници разгневи медиите в Гърция, които не пропуснаха да разкритикуват остро отбора след случилото се в Испания нощес.

„ Видяхме един Олимпиакос, какъвто всички го познаваме, и различен - този тим, който в този момент има доста провали. И даже не може да се въодушеви.

Треньори и играчи, които се борят да завършат сезона. Те се провалиха с смут.

Не може да се прави компромис с баскетбола за 10 минути. Защото се случи тъкмо това.

Олимпиакос стартира динамично срещата и по-късно стартира да залита. В началото на мача всички бяха на верните места. „ Червено – белите” откриха занимателен метод да санкционират противника си.

Drawing the defence onto you before throwing it UP for

Just Spanoulis things ‍
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) Но преди да отидат в съблекалнята за отмора, всичко беше друго. Всичко се обърна, разстройването на играта на гостите от Пирея беше невиждано. В края на 20-ата минута статистиката се обърна с главата надолу в интерес на баските, само че това не изненада никого.



Олимпиакос не се промени и след почивката. Някои играчи влизаха да опитат и в случай че не се получаваше, го превръщаха в равнодушие. Трети " губят " и се нервират. Никакъв баланс, никакво хладнокръвие, каквото и да споделя Барцокас. Докато нещата вървят добре, всичко е ок. Щом съперникът се раздвижи малко, настава безпорядък. Да, само че това не е тим на равнище Евролига и не дава отговор на визията на този клуб.

Загуби, само че ти си Олимпиакос. Борете се най-малко с цел да имате чиста съвест. Третият интервал беше картина на другарски мач, а четвъртият - нов изблик на домакините. Цифрите са призрачен сън за Пирея. Поредното проваляне, доста надалеч от добре познатия Олимпиакос. Далеч от нещо напомнящо на този тим. Изяви на ниско равнище. Предадени на волята на времето, на апетитите на съперниците, на объркването на съзнанието им и на адското отчаяние.”, пишат гръцките медии.

— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)
Олимпиакос заема 13-а позиция във краткотрайното класиране с баланс 11-16.

В идващия кръг на най-комерсиалния баскетболен шампионат гръцкият гранд приема Цървена звезда. Срещата е на следващия ден от 21:00 часа и ще бъде излъчена директно по MAX Sport 2.

Снимки: euroleague.net
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР