Окуражен от успешната сделка за 44 милиарда долара за закупуване

...
Окуражен от успешната сделка за 44 милиарда долара за закупуване
Коментари Харесай

Мъск: След Twitter купувам и Coca-Cola

Окуражен от сполучливата договорка за 44 милиарда $ за закупуване на Twitter, Илон Мъск се пошегува с нова евентуална цел за усвояване. Но даже и да е най-богатият човек в света може да се затрудни с сходно начинание и да му се стори прекомерно скъпо, предава Bloomberg.

" След Twitter закупувам Coca-Cola, с цел да върна кокаина в нея ", написа той в платформата, базирайки се на истинската рецепта на напитката, когато тя беше пусната на пазара през 1886 година като " лекарство " за разнообразни болести.

Но компанията за безалкохолни питиета наподобява много по-голяма хапка за Мъск, спрямо Twitter. Пазарната капитализация на компанията е 284 милиарда $.
 Илон Мъск купи Twitter за $44 милиарда
Илон Мъск купи Twitter за $44 милиарда

Управителният съвет на обществената мрежа е приел предлагането

На този декор положението на Мъск сега възлиза на 253 милиарда $. Все отново не трябва отписваме индивида, който сътвори най-голямата компания за електрически автомобили в света Tesla и евентуално е на път да изпрати хора на Марс.

Той се пошегува за пазаруването на Twitter за първи път през 2017 година и в този момент това към този момент е реалност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР