Окупираните Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка области след анексията ще

...
Окупираните Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка области след анексията ще
Коментари Харесай

Разконспирираха плана на Путин за окупираните територии в Украйна

Окупираните Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка области след анексията ще станат „ суверенна територия на Руската федерация и за тях ще се ползва договорът за съюзна страна “. За това заяви представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи УНИАН, базирайки се на съветски медии.

По неговите думи в Кремъл на специфична гала окупаторите ще подпишат четири съглашения за анексиране на украински територии. След това Русия ще преглежда всички набези върху окупираната територия като експанзия против Руската федерация.

Песков разяснява и опцията за договаряния с украинската страна. Той съобщи, че войната ще продължи, а настояванията на страната агресор не се трансформират.

Той засегна и тематиката за нуклеарната ескалация на военния спор.

" Хората, които се държат безконтролно, приказват за нуклеарна ескалация. Не бих желал да се концентрирам върху тази тематика. Призоваваме всички да се държат отговорно... Що се отнася до цялата тази нуклеарна полемика, още един път можем да поканим всички да се срещнат със съответните теория, където всичко е написано “, декларира Песков.

Агенцията напомня, че на 21 септември, дружно с оповестяването на частична готовност в Русия, Путин разгласи и провеждането на " референдуми " във всички окупирани територии на Украйна. Той посвети част от речта си на нуклеарните закани към Запада.

В отговор международната общественост осъди дейностите на Кремъл и заплаши Москва с нови наказания.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР