Октомври е, но трескавата подготовка за коледно-новогодишните празници е вече

...
Октомври е, но трескавата подготовка за коледно-новогодишните празници е вече
Коментари Харесай

Коледа и Нова година идват с много изненади в едно вълшебно местенце до Пловдив

Октомври е, само че трескавата подготовка за коледно-новогодишните празници е към този момент на прага. И в случай че вие, също като нас, обичате насладата от празничната еуфория, вероятно към този момент се оглеждате за своето местенце, в което да отпразнувате топлите зимни празници. 

Парк и СПА Хотел Марково още веднъж е подготвил доста изненади за всички свои посетители! Хитовият хотел край Пловдив, който за малко време съумя да се наложи като новото обичано място измежду пловдивчани и посетители на града, и този път дава обещание звездно наличие и доста радостни моменти! 

Предколедното въодушевление стартира на 23 декември, когато звезден гост-изпълнител ще бъде Графа. Той ще извърши най-големите си шлагери и ще ви зареди с доста въодушевление в ресторант Belle Vue, където купонът ще продължи с DJ стратегия. 

Във вечерта на най-светлия християнски празник Бъдни вечер, дядо Коледа ще чака всички дребни и пораснали деца, с цел да им подсети, че чудесата съществуват, а положителното постоянно се възнаграждава. Ресторант Belle Vue още веднъж ще бъде вашият изтънчен хазаин, където ще можете да се насладите на празнична вечеря с анимация за най-малките и коледно-магическо шоу. Скъпи родители, не забравяйте подаръците на вашите малчугани! 

В коледната нощ, на 25 декември, Глория ще вдигне настроенито на макс, единствено както тя умее. Примата на поп-фолка ще зарадва всички посетители на хотела с многочислените си шлагери, измежду които и доста български национални осъществявания.  

А какво още включват празничните коледни пакети, вижте ТУК.

Седмица след най-топлите фамилни празници, идва ред на шумните другарски купони, които ще бележат новата година с доста въодушевление и радостни тостове! 

Празникът стартира още на 29 декември, когато струнният квартет Mystic и разнообразната DJ стратегия ще ви приготвят за 30 декември, когато купонът ще бъде в разгара си с хитовата изпълнителка Анелия. Отново моден хазаин ще е ресторант Belle Vue, а празненството се обрисува до зори. 

Не се тормозете, ще имате и опцията да се възстановите измежду голям брой водни процедури в първокласния СПА център на Park & SPA Hotel Markovo, във фитнес залата му или измежду чистия въздух на Родопа планина.

Детският център пък разполага с двама професионални аниматори и е отворен изцяло гратис за гостите на хотела, с цел да обгрижи вашит© е малчугани, до момента в който вие се наслаждавате на престоя си. За разлика от други хотели в Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково предлага на своите посетители и Солна стая, потребна както за деца, по този начин и за възрастни, а една от последните придобивки на хотела е бяла 7 локална лимузина Chrysler 300C с мини бар, кожен салон, озвучителна система с микрофони и surround sound. Лимузината може да се наеме от всеки, който желае, само че най-атрактивна е за бъдещите младоженци! 

Кулминацията на купона е на 31 декември, когато за положителното въодушевление на всички празнуващи ще се погрижат харизматичният Руслан Мъйнов, група Compact Voices, маг Кристел с фокуси наживо, както и професионален DJ. Домакини ще бъдат заведения за хранене Belle Vue и Bella Donna. А след дългата празнична нощ, като комплимент от хотела, всички посетители ще могат да се насладят на късна закуска, както и на късно освобождение на стаите.  

Разгледайте в детайли новогодишните празнични пакети ТУК.

Парк и СПА Хотел Марково ви чака, с цел да посрещнем дружно прелестните зимни празници с доста въодушевление и наслада! Заповядайте при нас!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР