Окръжният съд в Монтана наказа с по 1 година и

...
Окръжният съд в Монтана наказа с по 1 година и
Коментари Харесай

Затвор за братя, били и ограбили инвалид в монтанско

Окръжният съд в Монтана наказа с по 1 година и 6 месеца затвор дейно двама братя, били и ограбили гражданин на село Славотин с физически увреждания. Това стана след подписано съглашение сред прокуратурата и отбраната на братята с букви Г. М. И. и Е. М. И. за горепосочените санкции.

Според доказателствата по делото на 23 март т. година към час след среднощ 30 годишният Е. И. дружно с брат си -39 годишният Г. И., при изискванията на рисков рецидив нападнали в дома му в Славотин 52-годишния С.Л. А., нанесли му побой и му откраднали 80 лв..

На идващия ден служителите на реда разкрили и задържали нападателите, които били разпознати и от потърпевшия. Г. И. и Е. И. са престъпно проявени, по-възрастният е излязъл от пандиза през октомври 2019 г, а Е.И. има четири присъди за разнообразни закононарушения, едната от които е дейно отнемане от независимост. Пред съда двамата подсъдими се признаха за отговорни и обявиха, че непринудено подписват съглашение за наказване 1 година и 6 месеца „ Лишаване от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим за всеки от тях.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР