Окръжният съд в Бургас одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура

...
Окръжният съд в Бургас одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура
Коментари Харесай

Петър Рачков влиза в затвора

Окръжният съд в Бургас утвърди реализирано съглашение сред Окръжна прокуратура – Бургас, брата на известния комедиант Димитър Рачков –Петър и неговия бранител. На подсъдимият беце наложено наказване от 1 година и 3 месеца " отнемане от независимост " при първичен " непоколебим " режим на изтърпяване и санкция в размер на 5 000 лева Съдът приведе в осъществяване и наказване по друго дело на подсъдимия в размер на 1 година и 11 месеца, чието осъществяване е било отсрочено за изпитателен период от 4 години.

Съгласно постигнатото през днешния ден в Окръжен съд – Бургас съглашение, Петър Рачков се е признал за отговорен в това, че на 15 август 2020 година, в Бургас, без съответно позволение, държал за разпространяване на високорискови наркотични субстанции – метамфетамин и амфетамин, на обща стойност 40.29 лева В правосъдното съвещание подсъдимият е признал виновността си и се е отказал от разглеждането на делото по общия ред.

Окръжен съд – Бургас намира, че постигнатото съглашение не опонира на закона и на морала, заради което следва да бъде утвърдено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР