Окръжният съд в Бургас допусна изпълнение на Европейска заповед за

...
Окръжният съд в Бургас допусна изпълнение на Европейска заповед за
Коментари Харесай

Предаваме на австрийските власти нашенец, обвинен за парична измама и изпиране на пари

Окръжният съд в Бургас позволи осъществяване на Европейска заповед за арест, издадена от прокуратура в Залцбург, и съобщи българинът Иван Г. на правосъдните управляващи на Република Австрия, за осъществяване на наказателно гонене за тежка машинация и изпиране на пари.

``
реклама

Решението на съда в Бургас е дефинитивно, оповестиха от пресслужбата му. В извършеното намерено правосъдно съвещание, Иван Г. е изразил непринудено единодушие да бъде предаден на австрийските правосъдни управляващи. В приложената по делото Европейска заповед за арест се желае предаване на българския жител на австрийските правосъдни управляващи, за осъществяване на наказателно гонене против него по обвиняване в осъществяването на пет обособени закононарушения, осъществени в интервала от 9 май 2015 година до 8 ноември 2018 година, в град Бергхайм и в други обитаеми места в Република Австрия. Четири от закононарушенията са квалифицирани като тежка машинация, а петото - като " изпиране " на пари според австрийския Наказателен кодекс.

Престъпленията са наказуеми с " отнемане от независимост " до 10 години. Иван Г. дружно с още четирима мъже, подвеждал чиновници на банкови институции да издадат кредитни карти, като се представял за кредитоспособен и доброжелателен адресат, притежаващ съответните средства за покритие на банковата сметка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР