Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров разкри подробности за 45-годишния

...
Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров разкри подробности за 45-годишния
Коментари Харесай

В ефира от Варна: Окръжният прокурор с горещи подробности за мъжа, който се вряза с кола в публика на рали

Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров разкри детайлности за 45-годишния варненец Николай Георгиев, който през вчерашния ден се съобщи самичък, откакто дни по-рано с колата си се вряза в публиката в Шумен на рали съревнование.

Оказа се, че Николай е имал ефикасна присъда за машинация, само че по този начин и не е влезнал в пандиза, защото органите на реда не съумели да го открият.

Ето какво съобщи Владимир Чавдаров пред Нова Тв:

„ Николай Георгиев е приет за отговорен за машинация в изключително огромни размери и е получил присъда от 3 години дейно отнемане от независимост.  След влизане в действие на присъдата правосъдните бумаги са изпратени в пандиза и до правосъдната защита за предприемане на дейности за неговото търсене. След като не е бил издирен, е предоставено на Министерство на вътрешните работи да продължи издирването му.

Издадена е и европейска заповед за арест. Бил е засечен в Испания и Англия, откъдето е превеждал огромна сума пари.

В Испания е бил под друго име и разпространявал опиати, а в Аннглия е правил измами. ”

Разбра се още, че до момента в който е търсен, Герогиев повече от година се е състезавал, записал се е по хотели и е спиран е за инспекции от Министерство на вътрешните работи.

Запитан по какъв начин по този начин Георгиев може да прекара толкоз време на независимост и да има деен обществен живот, и трябваше ли да блъсне хора, с цел да го открият, Чавдаров сподели: „ Всички тези обстоятелства и условия не са били известни на прокуратурата. Още през вчерашния ден прокурор от Окръжна прокуратура стартира персонална инспекция и най-много на това дали дейностите на съответните служби, които са били длъжни да го издирят, са били навременни, адекватвни и в цялостен размер. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР