Окръжната прокуратура във Варна проверява защо издирваният от 5 години

...
Окръжната прокуратура във Варна проверява защо издирваният от 5 години
Коментари Харесай

Защо издирваният от 5 години рали състезател Николай Георгиев не е задържан?

Окръжната прокуратура във Варна ревизира за какво търсеният от 5 години рали играч Николай Георгиев не е арестуван. Той има ефикасна присъда за документна машинация и е разгласен за интернационално търсене. Вчера той самичък се съобщи в полицията, откакто в неделя по време на рали в Шумен се вряза в публиката и рани 4-ма фенове.

Шумен Варна

Организаторите на ралито край Шумен даже не подозират кой се крие под номер 12.

Димитър Георгиев, шеф на надпреварата по планинско нанагорнище " Мемориал Валерий Великов " - Шумен: При административния обзор се ревизира брошура шофьорска, лиценз на водача, здравно. Група, клас, такса платена, поръчка, ценз на водача. Номер 12 е Николай Георгиев, ето индивида брошура си има, всичко си има, лиценз има.
Ако случаят не се беше случил, търсеният от години Георгиев нямаше да излезе на ярко. Сега следствието би трябвало да откри дали подхванатите дейности на службите длъжни да го издирят са били верни, съответни и навременни.

45-годишният Николай Георгиев е бил приет за отговорен за документна машинация в изключително огромни размери от Варненския областен съд. През септември 1999 година посредством потребление на подправени документи той изтеглил без правно съображение близо 80 000 щатски $, благосъстоятелност на различен човек. Ефективната присъда на Георгиев влиза в действие през 2013 година Така и не влезнал в пандиза, защото органите на реда не съумели да го открият.
Владимир Чавдаров, областен прокурор на Варна: Варненската окръжна прокуратура е подхванала всички законови дейности като в началото е бил разгласен за локално, по-късно за общодържавно. При приемане на сведения, че същият е в чужбина за лицето е била издадена европейска заповед за арест.
През 2008 година Георгиев е бил засечен от Интерпол в Испания по отношение на трафик на опиати. Там той се е представял под друго име. А преди този момент в Англия отново по сведения на Интерпол правил измами. Докато е търсен Николай Георгиев взел участие нееднократно в рали надпревари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР