Окръжната прокуратура в Стара Загора разпореди извършването на разследване на

...
Окръжната прокуратура в Стара Загора разпореди извършването на разследване на
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва инцидента в Арсенал

Окръжната прокуратура в Стара Загора разпореди осъществяването на следствие на днешния драматичен случай в завод на Завод-3 в гр. Казанлък на сдружението " Арсенал " АД, при който един служащ почина, а различен пострада с тежко обгаряне при трудовата акцидент.

Към сегашния миг се прави оглед на местопрестъпление от двама следователи от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура-Стара Загора. На мястото на случая е и административният началник - Дичо Атанасов, областен прокурор на Окръжна прокуратура в Стара Загора.

" Към сегашния миг знаем, че починалият е на 26 години, а потърпевшият е на 46 години ", съобщи регионалният шеф на Стара Загора Гергана Микова по отношение на трагичния случай в цех " Арсенал ". " Става въпрос за нарушаване на технологията, при която се работи в този завод - служащите в този миг не е трябвало да бъдат там. Не е имало гърмеж, става въпрос за запалване. "

" Пострадалият е тежко ранен и е откаран в Университетската болница в Стара Загора. От пожарната обследват дали има замърсяване на въздуха, очевидно не се следи такова, споделиха по първични данни експертите. От инспекцията по труда също към този момент са пристигнали на място. Очакваме да забележим какви ще бъдат резултатите ", добави Микова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР