Окръжната прокуратура в Стара Загора наблюдава досъдебно производство за опит

...
Окръжната прокуратура в Стара Загора наблюдава досъдебно производство за опит
Коментари Харесай

Голият от Бузлуджа опериран по спешност, има опасност за живота му

Окръжната прокуратура в Стара Загора следи досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране на мъж, открит в безпомощно положение в подножието на връх Бузлуджа, оповестиха през днешния ден от Апелативната прокуратура в Пловдив.
На 30.11.2021 година в 17,10 ч. на тел. 112 е бил подаден сигнал за потърпевш мъж, който бил завързан за дърво наоколо до пътя към връх Бузлуджа, на територията на община Казанлък. Пристигналите на място полицейски чиновници открили, че той е в безпомощно положение. Мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крайници и със запушена уста. Пострадалият бил откаран от екип на Спешна помощ в болничното заведение в Казанлък. Установило се, че мъжът има прободна рана в корема и поради заплахата за живота му е опериран по неотложност.
Под управлението и надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 115, вр. член 18, ал.1 от Наказателния кодекс - опит за ликвидиране. Установена е самоличността на потърпевшия - С. С., на 34 година Провеждат се дейни дейности по следствието и оперативно-издирвателни мероприятия, ориентирани към определяне на причинителя и аргументите за действието.
Извършен е оглед на местопрестъпление, следва да бъде направена съдебномедицинска експертиза, която да дефинира степента на породената телесна щета.

От свои източници " 24 часа " схваща, че потърпевшият се споделя Стефан Стефанов, по прякор Бангото. Той е гражданин на казанлъшката махала " Кармен ", престъпно проявен. Една от версиите, по които работят проверяващите, е, че мъжът е забъркан в търговията с опиати.

Предполага се, че този случай има връзка с различен сходен случай - нощес в Спешния център на Казанлък е признат различен гражданин на същия квартал - мъж на 24 години, с прободни рани. За да спасят живота му, лекарите са му прелели към 1,5 литра кръв. Проверява се версията, че и двамата са жертва на възмездие около присъединяване си в търговията с опиати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР