Окръжната прокуратура в Пазарджик е удължила ареста на 41-годишния мъж,

...
Окръжната прокуратура в Пазарджик е удължила ареста на 41-годишния мъж,
Коментари Харесай

За 72 часа в ареста остава задържаният за убийството на майк...

Окръжната прокуратура в Пазарджик е удължила ареста на 41-годишния мъж, арестуван в петък за убийството на майка си. Той има и предходни престъпни прояви, нееднократно е влизал в полезрението на полицията.

Соченият за палач на старата жена неин наследник от дълго време стряска хората в квартала си, а и освен. Негови съседи описват, че постоянно са забелязвали несъответстващо и даже плашещо нападателно държание у него. Подавани са и сигнали в полицията, вследствие на което са правени опити мъжът да бъде настанен в психиатрична клиника, обаче по една или друга причина те не всеки път са били сполучливи. 

Мъжът, въпреки и в много преклонна възраст, живеел още при родителите си. Те самите нееднократно са търсили помощ от полицията при следващите прояви на експанзията му, само че по този начин или другояче във съдбовния ден той е бил свободен и с все по този начин рисково държание. 

" На мястото на майка му можеше да е различен човек или даже дете " - кръстят се комшии, като описват още, че синът постоянно скитал по улиците, на паркинги пред огромни хипермаркети, както и на други оживени места, желал си от хората пари и цигари, плашел някои с несъответстващите си реакции.

Припомняме, че след убийството, осъществено по обяд в петък, той е опитал да се укрие. Часове по-късно е открит пред църквата в пазарджишкото село Ляхово. Това описаха пред " Марица " неволни очевидци на залавянето му. 4​1-годишният мъж бил видян от локални поданици с кървясъл нож в ръка и със следи от кръв по облеклата и ръцете. Изплашени от злокобния му тип, хората алармирали чиновници на частната охранителна компания " Радио СОТ ДАИКС ". Гардовете бързо закопчали съмнителния мъж и го предали на полицията, а това, че всичко се разиграло тъкмо пред църквата, евентуално е случайност. Как е стигнал до селото, което е на километри от регионалния град, не се знае.

​Сигналът за убийството е постъпил към 12,00 ч., когато брачният партньор на жертвата я намира в дома им на ул. " Дойран ", намушкана с нож и безпомощна, след което незабавно се обажда на 112. Незабавно на място са били изпратени ​полицаи и кола за спешна помощ и е почнало издирването на сина на 74-годишната жена, който незабавно бе разгласен за главен обвинен. По данни на полицията синът редовно е употребявал опиати. Знае се още, че е разследван за обири.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР