Окръжна прокуратура - София се самосезира за информация за искан

...
Окръжна прокуратура - София се самосезира за информация за искан
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира за искан подкуп от €10 и шамар за турски тираджия

Окръжна прокуратура - София се самосезира за информация за желан рушвет и ударен пестник на турски жител на Автомагистрала " Тракия " от служител на реда, оповестиха от държавното обвиняване.

Според информация в журналистическите материали, водач на камион бил спрян за инспекция на Автомагистрала " Тракия ", в региона на гр. Ихтиман . Полицай му бил изискал 10 евро, с цел да не му бъде формиран акт за определяне на административно нарушаване по Закона за придвижването по пътищата. Непосредствено по-късно на чужденеца бил нанесен удар в региона на лицето и пожелан рушвет в размер на 100 евро . Публикуван е и видеоматериал за случая. Съобщава се, че потърпевшият изпратил видеозапис на случилото се до Посолството на Турция в България.

Окръжна прокуратура - София разпореди на Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи осъществяване на инспекция, която да откри данни за възможен състав на закононарушения от общ темперамент.

Дадени са подробни инструкции на проверяващия орган по отношение на изнесената в медиите информация. Определен е 10-дневен период за осъществяване на инспекцията, се споделя в известието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР