Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа

...
Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа
Коментари Харесай

Искат най-тежката мярка за убиеца от Стара Загора, разчленил тялото на жертвата си

Окръжна прокуратура – Стара Загора притегли като обвинен и задържа 57-годишен мъж за ликвидиране в кв. „ Трите чучура “ в Стара Загора.
Мъжът е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. В този период следва внасяне на искане в Окръжен съд-Стара Загора за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража”.



Малко след среднощ на 14 декември във 2 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора е получено известие, че в резервоар за боклуци до блок 26 е открит найлонов чувал с човешки крайници-мишници и предмишници, без китки.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране - закононарушение по чл.115 от Наказателен кодекс, като надзора на следствието е реализиран от Окръжна прокуратура-Стара Загора.
В рамките на 12 часа е открита самоличността на потърпевшия – 42-годишен мъж, както и на възможния причинител на незаконното действие.
В хода на следствието са събрани съответните доказателства за осъществяването на закононарушението и на 14 декември той е притеглен в качеството на обвинен за съзнателно ликвидиране.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР