Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Милан Й. Той

...
Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Милан Й. Той
Коментари Харесай

Мъж на съд, пребил жестоко и убил 18-годишна

Окръжна прокуратура – Сливен съобщи на съд Милан Й. Той е обвиняем за това, че на 13 януари 2018 година, в Твърдица съзнателно умъртвил 18-годишно момиче, като действието е осъществено по изключително непосилен за убитата метод и гибелта е настъпила на 19 януари 2018 година

Милан Й. и потърпевшата се познавали от дълго време, само че от 2014 година поддържали интимни връзки и даже имали желание да заживеят на фамилни начала.

Често посред им възниквали кавги, във връзка на които се разделяли за неопределен срок, след това се събирали още веднъж.

На 12 януари 2018 година обвиненият и потърпевшата се срещнали в едно заведение. След като изпил няколко бири, обвиненият почнал да пие водка. Станал свадлив и се скарал с приятелката си.

Около среднощ двамата напуснали заведението и тръгнали към дома на сестрата на Милан Й. По пътя сред двамата още веднъж избухнал скандал и двамата почнали да се наскърбяват. Обвиняемият почнал да удря мощно потърпевшата в региона на главата и вследствие на нанесените й удари тя
паднала в безсъзнание на земята. Той се опитал да я вдигне, само че не съумял.

Влязъл в дома на сестра си, помолил я за помощ, обяснявайки че приятелката му е паднала на улицата и си е блъснала главата. Сестра му и брачният партньор й излезли на улицата и видели паднала на земята потърпевшата, хванали я и я внесли в една от стаите на къщата им. Самият обвинен задремал. По-късно била извикана Бърза помощ и полиция.

Окръжен съд – Сливен е насрочил съвещанието си за 21 юни 2018 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР