Окръжна прокуратура – Бургас се самосезира и разпореди проверка по

...
Окръжна прокуратура – Бургас се самосезира и разпореди проверка по
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура – Бургас се самосезира за разораването на плажа Смокиня

Окръжна прокуратура – Бургас се самосезира и разпореди инспекция по данни, посочени в медийни изявления за разораване на пясъчна линия на плаж " Смокиня ", общ. Созопол.

Проверката ще бъде осъществена от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас, които имат пълномощия за осъществяването й, открити в член 32, алинея 11, вр. член 30, алинея 3 от ЗУЧК. Действията по инспекцията стартират неотложно.

При пускане на административно наказателно произвеждане и при констатация на административно нарушаване може да бъде употребен целия размер на благоприятни условия, планувани в член 41, вр.чл. 20 и член 21 по Закон за административните нарушения и наказания, които разрешават лишаване в интерес на страната на средствата, с които е осъществено нарушаването.

С цел попречване и прекратяване на административните нарушавания по ЗУЧК, както и за попречване и премахване на нездравословните последствия от тях, способният или оправомощени от него длъжностни лица могат да приложат и административни ограничения по отношение на физически или юридически лица, съгласно член 34 от ЗУЧК.

Окръжна прокуратура – Бургас би трябвало да бъде известена за подхванатите ограничения в период до 19.04.2021 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР