Окръжна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвиняем

...
Окръжна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвиняем
Коментари Харесай

Наркопласьор на кокаин е задържан в гр. Гоце Делчев

Окръжна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвинен И.Д. (на 45 години) за осъществено от него закононарушение по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс – нелегално държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване.

Досъдебното произвеждане против него е почнало след получена оперативна информация за лице, разпространяващо кокаин на територията на гр. Гоце Делчев.

В резултат на извършената полицейска акция в града е било открито, че на 25.11.2020 година обвиненият Д. популяризирал кокаин за сумата от 50 лв..

В автомивка на ул. „ Драма “ той нелегално държал друго количество от този тип опиат. Дрогата, разпределена в 23 пликчета, била укрита от него в пластмасов резервоар от дъвки. При направения полеви наркотест конфискуваното бяло вещество на бучки реагирало позитивно на кокаин. Понастоящем, с разпореждане на наблюдаващия прокурор, обвиненият Д. е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано в съда искане за установяване на мярка за неотклонение по отношение на него. Разследването продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР