Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняема на 46 г., за това,

...
Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняема на 46 г., за това,
Коментари Харесай

Дъщеря уби майка си по особено жесток начин в Хасково

Окръжна прокуратура-Хасково притегли като обвинена на 46 година, за това, че е умъртвила по изключително непосилен метод и с особена свирепост майка си на 68 година, която е била в безпомощно положение, оповестиха от полицията.
На 4 юли в 3.47 часа, в Районно управление-Хасково е получен сигнал от 21-годишната внучка, че 68-годишна жена, живуща в апартамент на бул. „ Васил Левски “, е в тежко здравословно положение.
Пристигналият на място полицейски екип открил, че 46-годишна жена, щерка, дружно с подаващата сигнала и 12-годишно момиче, всички нейни родственици, са изнесли на улицата натрупа на потърпевшата, завит в чаршаф.
Тялото е било в етап на разлагане, което затруднило изясняване на аргументите за гибелта. Назначената аутопсия посочила, че на жертвата е бил нанесен побой преди три дни, като вследствие на получените телесни увреждания, дамата е умряла.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, следствието по което се води от проверяващ служител на реда от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В хода му е бил осъществен оглед на местопрестъпление, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци, извършен е следствен опит и е била назначена и съдебномедицинска експертиза.
Обвиняемата е била арестувана за 24 часа, а след привличането й в качеството на обвинена във връзка с същата е било постановено и задържането й за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.
Предстои Окръжна прокуратура да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР