Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем български гражданин за опит да

...
Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем български гражданин за опит да
Коментари Харесай

Мъж опитал да пренесе 11 кг марихуана през Капитан Андреево

Окръжна прокуратура-Хасково притегли като обвинен български жител за опит да придвижи от България в Турция през Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево 11,2 кг марихуана на стойност 44 800 лв., оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Предполагаемият причинител В. В. /44 г./ е работил в съучастничество с неустановено по делото лице като подстрекател и помощник. Разкриването на контрабандата е станало при щателна митническа инспекция на лек автомобил, който е бил ръководен от обвинения В.В. С него е пътувала жена на 28 години.

При инспекцията в кухините на купето под лявата и дясната пластмасови кори под задните ляв и десен прозорец на автомобила са били открити 40 пакета със зелена суха листна маса, която е реагирала при полеви наркотест на марихуана. Наркотичното вещество и лекия автомобил са били конфискувани.

С разпореждане на Окръжна прокуратура - Хасково В.В. е арестуван за период от 72 часа, в границите на които следва да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него, прецизират от прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР