Окръжен съд – Силистра уважи искането на Прокуратурата и задържа

...
Окръжен съд – Силистра уважи искането на Прокуратурата и задържа
Коментари Харесай

Младежът, наръгал 27 пъти жена с нож в с. Скала, е задържан под стража

Окръжен съд – Силистра почете настояването на Прокуратурата и " задържа под стража “ 19-годишния Ф.Р., притеглен към наказателна отговорност за обир, съпроводен с ликвидиране – закононарушение по член 199, алинея 2, т. 2, прочие 1 по отношение на чл.198 ал.1 от Наказателен кодекс.

Съдът одобри, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение, както и опцията да напусне рамките на страната и да попречва следствието, и му наложи най-тежката мярка за процесуална насила. За това действие законът планува наказване " отнемане от независимост “ за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Младият мъж е открит като причинител на тежкото съзнателно закононарушение, при което 51-годишна жена е убита откакто са ѝ нанесени 27 прободно-порезни рани в региона на гърдите, лявата ръка и гърба. Тялото на жертвата било открито на 7 май 2021 година в помещение на дома ѝ в село Скала. При огледа на местопроизшествието са установени неналичия на пари и златни украшения. Автомобилът на дамата също липсвал.

Определението на Силистренския областен съд предстои на обжалване пред Апелативен съд - Варна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР