Околовръстното шосе и столичният кв. “Драгалевци почерняха от качулки, а

...
Околовръстното шосе и столичният кв. “Драгалевци почерняха от качулки, а
Коментари Харесай

ГДБОП, СОБТ и прокурори изтарашиха ресторанта на Размиг Чакърян в “Драгалевци” при среднощна акция. В България ли е Ами?

Околовръстното шосе и столичният кв. “Драгалевци ” почерняха от качулки, а бронирани коли на СОБТ завардиха всички изходи на баровския квартал, съобщи пръв уеб сайтът “Афера ”.  Операцията, която се организира взаимно с отряда за битка с тероризма, ГДБОП и прокуратурата, е против Пепи Еврото и някогашния телохранител на Къро - Размиг Чакърян - Ами.

 

Акцията е извънредно огромна, като не включва единствено ресторанта на Ами – „ Келари “ в столицата. Проверени са и сега се ревизират доста адреси освен в София, само че и в други градове на страната. Обект на тараш е бил и офиса на компания „ Евролаб “, обвързвана с лабораторията на „ Капитан Андреево “.

 

Размиг Чакърян - Ами е индивидът, който държи сдруженията, иззели за частни цели ролята на страната на Капитан Андреево. Дълги години той е телохранител и най-доверен човек на Къро. Преди това е заработвал като защита в столичната дискотека “БИАД ”, само че Слави Бинев го изритва по обвиняване, че е позволил Георги Илиев да влезе в заведението. Красимир Каменов, който по това време е измежду най-приближените до боса на ВИС-2 се смилява над него и го прибира под крилото си, помагайки му от елементарен гавазин да израсне в йерархията до основна фигура от ъндърграунда.

 

Приятелството им остава здраво до момента в който Размиг не подхваща любовен разказ с първата жена на Къро - Светлана Каменова. Ъндърграунд клюки редят по какъв начин разстреляният в Южна Африка незаконен необут хваща благоверната си на шаблон с Чакърян и това поставя край както на брака му, по този начин и на доверието посред им. Любовната сага датира от 2009-а, година след заминаването на Къро за ЮАР. Много години двамата отричали да имат нещо по сред си до момента в който не се появи фотография на която са прегърнати и очевидно щастливи.

Някои настояват, че измяната слага начало война посред им, останала скрита за необятната аудитория.

 

За зла неволя преди този момент навръх Светлана Къро трансферира огромна част от бизнесите и парцелите си у нас с цел да не бъдат иззети от страната. Така има̀нето му минава в ръцете на Ами, който и до през днешния ден се разпорежда с компаниите и недвижимото имущество. Една от тези компании е и “Омега 69 ”, благосъстоятелност тогава на някогашната жена на Красимир Каменов - Светлана. Именно под диктовката на Ами сдружението минало в ръцете на един от подчинените на Размиг - Павел Петков, който бе умишлен за побоя над репортера на Нова ТВ Мария Милкова и оператора Огнян Пенев през 2017 година

 

Размиг Керопе Чакърян е индивидът, оказал помощ на търсения като гарант на убийството на Станка Марангозова Иво Масларов да избяга от България. Двамата се срещнали в столичното заведение “Келари ”, няколко дни преди бягството на Масларов от страната при разкриването на убийството на бизнесдамата Станка Марангозова от декември 2019 година Срещата сред Иво Масларов и Размиг Чакърян е фотографирана.При акция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата по случая бе хваната група за мокри поръчки, измежду които и полковник от НСО. Поръчителят на убийството обаче съумя да се измъкне.

 

Размиг Чакърян се движи с тежък конвой от бронирани коли и защита, която е по многочислена и тежко въоръжена от тази на президента.

Имението на Чакърян или Ами, както бил прочут в подземния свят, се намира в Драгалевци и в непосредствена непосредственост до гръцкия ресторант “Келари ”, за който се твърди, че е негова благосъстоятелност. Въпросният ресторант се употребявал от Чакърян, с цел да прави тайните си срещи с хора от подземния свят и висши държавни чиновници. За срещата гостите дошли в ресторанта като действителни клиенти и влизали в бронираната му стая до камината в дъното на ресторанта. А самият Чакърян влизал във въпросната стая през скришен тунел, свързващ къщата му със заведението. В подземния свят се приказва, че под масите в заведението има и микрофони за записване на диалозите. Стъклата на къщата на въпросния “бизнесмен ” също били бронирани, а по оградата течал ток. Многочислената му защита обикаляла непрекъснато региона към къщата, ресторанта и магазин “Фантастико ”. Камерите охраняващи въпросното имение могат да бъдат видяни още от колелото на околовръстния път.

 

Размиг Чакърян е и индивидът, който държи под надзор и боязън целия Свиленградски район. Там той имал бизнеси, свързани с хазарт и безпроблемно прекосяване на камиони със подозрителен товар през Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево.

 

Имало и още една диря която демонстрира другото лице на “бизнесмена ”. Къщата му в Драгалевци е в съседство с тази на някогашната жена на Къро - Светлана Каменова. Деляла ги една ограда, на която има врата през която безпроблемно можели да се виждат без да се постанова да излизат на улицата.

 

Именно контактите на Чакърян по границите били помогнали за безпроблемното тръгване на Масларов в Швейцария, а оттова го е трансферирал посредством свои доближени към някогашна руска република.

 

Докато страната се тресе от кавги, Размиг Чакърян необезпокоявано се разхождал сред София и Свиленград с конвой от бронирани лимузини за милиони и макар че има очевидни връзки с хора, които са търсени от съд и прокуратура, продължава да дърпа конците както на законния, по този начин и на противозаконния си бизнес.

Тагове: ГДБОП СОБТ Размиг Чакърян акция Красимир Каменов – Къро Светлана Каменова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР