Около половин година ще отнеме конституционната реформа - това очаква

...
Около половин година ще отнеме конституционната реформа - това очаква
Коментари Харесай

Тома Биков: Надявам се колегите от ПП да не преядат с власт

Около половин година ще отнеме конституционната промяна - това чака депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков. В ефира на Българска национална телевизия той изясни, че досега само от Движение за права и свободи имат съответен план, както и че Христо Иванов води с тях. Идеите занапред щели да се обясняват.

Биков разяснява и решението на Народното събрание да одобри Делян Пеевски за член на комисията по конституционни въпроси.

Ние постоянно сме дали своят вот, когато се избират членове на комисията, сме подкрепяли предложенията на партиите. Няколко изключения имаше - в 46-ото Народно събрание Има Такъв Народ отхвърлиха Младен Маринов за член на комисия, описа Биков. По-рано през днешния ден Тошко Йорданов изясни, че не са го позволили, тъй като той е разрешил да се " пребиват деца " под колоните на Министерския съвет по време на митингите през лятото на 2021 година

Това не е доверие, това е съблюдаване на една парламентарна процедура, която през последните 30 години е била нарушавана 2-3 пъти и то не от нас. Ние в никакъв случай не сме се изживявали като морални стожери, че да споделяме на другите по какъв начин да гласоподават. Ако Движение за права и свободи са решили, че господин Пеевски е най-подходящ, това е техен избор, сподели Биков. Иначе той не го желал за началник на ДАНС.

Бяхме сюрпризирани, тъй като договарянията преди този момент не подсказваха подобен коренен и бърз поврат, разяснява той провалените договаряния за кабинет с Българска социалистическа партия. Той загатна, че е допустимо връзка да има и основният прокурор Иван Гешев.

Аз съм смутен от това предложение на господин Василев, мислех, че би трябвало да се оферират специалисти, а не политически фигури, сподели той за връщането на Румен Спецов като началник на Национална агенция за приходите.

Надявам се сътрудниците от Политическа партия да не преядат с власт, тъй като имат тази опция, сподели той, представен от " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР