Около двайсетина яки мужици са новата охрана на почетния лидер

...
Около двайсетина яки мужици са новата охрана на почетния лидер
Коментари Харесай

Нови дарове за Ахмед Доган: руски охранители, ултра скъпа яхта и народна песен

Около двайсетина яки мужици са новата защита на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Руските гардове съпровождали на всички места Доган, само че най-много се грижели за спокойствието му в морската резиденция край Бургас. Български и непознати туристи били респектирани от заплашителния тип на руснаците. За сигурността на скъпия политик обаче се грижат и чиновници на Националната работа за защита (НСО).
На тях заплаща българския поданик. Кой заплаща обаче за съветските ребята не е ясно. Нито е ясно кой е дал позволение за пребиваването на българска територия на въоръжени чужденци-охранители.

Не по-малък интерес измежду курортистите провокира и друга нова облага на честния капиталист и политик – чисто нова свръхмодерна яхта. Тя била от най-луксозните и скъпи спортни модели. Предполага се, че е е от новите модели Superfly GT 42 by Red Yacht Design, MTI ZR48 или „ Мерцедес “, оповестиха за Фрог нюз български туристи, почиващи в региона на Созопол.

Предишния притежател на Топлоелектрическа централа „ Варна Данаил Папазов, който продаде електроцентралата на Доган и по-късно закупи резиденцията „ Росенец “ наскоро изясни по една телевизия, че става дума за обществена политика. Т.е. служащи от теца могат да почиват в резиденцията край морето. Което значи, че евентуално те и фамилиите им се разхождат с новата яхта, радвайки се на хубавото време и шанса си.

Но и това не е всичко, с което лятото подарява националния любим Ахмед Доган.

Политическа сцена с претекстове на маршова ария – по този начин може да се дефинира песента, с която е възпят почетният водач на Движение за права и свободи. Клипът, в който са употребявани разнообразни фотоси от началото на прехода до отдръпването на Доган от председателския пост в Движение за права и свободи, се качен в обществената мрежа Facebook. Това оповестява уеб сайтът 24rodopi.com

.
Ахмед Доган сочи светлото бъдеще на България... Снимка: БГНЕС

Текстът на песента е на турски език. Самата ария е с дълготрайност 3 минути и 45 секунди.

„ Една ария, отдадена на най-хубавия политик на Българския преход, за политик, който се ражда на 100 години един път, нашият водач и почетен ръководител доктор Ахмед Доган “, по този начин е обявил клипа симпатизантът, който го е качил в мрежата. Той е от Северна България, само че пред кореспондент на 24rodopi.com е пояснил, че създателят на песента е различен човек – огромен почитател на Доган, който желае да остане неизвестен.

„ Ахмед Доган - смелостта на Родопите
Ахмед Доган - освободи пленените
Ахмед Доган - гласът на свободата
Ахмед Доган...
Ахмед Доган - гордостта на всеки татко
Ахмед Доган - вярата на Дунава
Ахмед Доган - гласът на починалите мъченици
Ахмед Доган “

Подобни песни има за турския президент Реджеп Тайип Ердоган, като една от тях е гледана повече от 25 милиона пъти в youtube.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР