Около четиридесет и пет годишна възраст мъжете започват така наречения

...
Около четиридесет и пет годишна възраст мъжете започват така наречения
Коментари Харесай

Криза на средната възраст при мъжа - SOS за всяка съпруга

Около четиридесет и пет годишна възраст мъжете стартират по този начин наречения интервал на " рецесия на междинната възраст ". Някои в този интервал вършат доста недомислени дейности, хвърляйки се към извънбрачни връзки, други, в противен случай, изпадат в цялостна меланхолия, като се затварят в себе си, а трети изцяло сменят работата и така нататък Всяко от горните дейности може да докара до съществени резултати, за които ще съжалявате дълго време. Как вие, в случай че сте жена, да се държите в такава обстановка и в случай че попаднете в сходен проблем?

На първо място, дамата би трябвало ясно да си даде равносметка, дали е подготвена изцяло да се съобщи на решаването на този проблем. Ако отговори с твърдо „ да “, тогава би трябвало да събере мощ, неизменност и да продължите напред. Има редица съществени правила, които е желателно да се съблюдават до края на тази рецесия.

Първото и главно предписание, без значение, какво държание има главата на фамилията, брачният партньор е задължен да поеме издръжката над децата. В някои случаи дейностите на бащата могат, даже да шокират и да напомнят дейностите на някой младеж, само че в такива обстановки дамата би трябвало да се въздържа със стегнат мотив, като даже не се преструва, изключително с деца, че той не се държи задоволително добре. Освен това ще има обстановки, когато майката е принудена да играе ролята на татко. В този случай е значимо да не се отказвате и да не се отказвате. Повярвайте ми, в края на всичко това сигурно ще има насърчения под формата на безкрайна признателност на един пристигнал на себе си брачен партньор.

Второто предписание, което може да ви помогне да преодолеете рецесията със брачна половинка си, е по какъв начин по-често да „ потапяте ” брачна половинка си в приятни мемоари. Наистина, в паметта на един брачен партньор би трябвало да има моменти, когато той лети високо и се възхищава на себе си. Бъдете сигурни, без подозрение, че той ще се върне към тези времена. Това ще е освен положително, само че и доста потребно. Няма потребност да приказваме иронично за новите му зависимости. В някои случаи е задоволително единствено да намекнете, че преди ви е бил безумно сладостен и че сте се влюбили в него през цялото време. Би било потребно да си спомним, какъв брой безгранично го уважаваха близките, когато държанието му беше сдържано.

И главното е, че вашият брачен партньор би трябвало да се върне към естественото психическо равновесие и да възвърне своя честен мир. Така, в случай че брачната половинка в действителност желае да избави фамилията, тогава единствено тя е директно длъжна да научи обичания си да вижда хубостта даже в елементарни и ежедневни неща. За да извършите това е належащо все по-често да си концентрира вниманието, върху това, какъв брой прелестно и наивно е държанието на растящите деца, какъв брой изящен е изгревът и какъв брой цветни стават картините с настъпването на очарователната есен. И, в случай че съумеете да разгърнете и насочите мислите на брачна половинка си в вярната посока, тогава можете да преживеете рецесията на междинната възраст доста по-лесно.

При първите признаци е за предпочитане дамата незабавно да стартира да демонстрира интерес към делата на брачна половинка си. Това обаче би трябвало да се направи доста внимателно и ненатрапчиво, в противоположен случай нервността му ще стартира да се покачва и той изцяло ще се затвори в себе си. И към всичко, сега на сходни диалози, е належащо да се откроят по специфичен метод всяко негово достижение, даже и най-незначителното. И утвърждение, несъмнено утвърждение! В същото време би трябвало да се означи, че с неговите гении можете да постигнете задачите си. И, да се намекне, че към момента има задоволително време за това.

Вие сте неговата непрекъсната опора

Много е значимо всеки мъж да осъзнае своята значимост. В живота на жена му, децата, в света - с една дума, в безусловно всичко и това е изключително значимо по време на рецесия на междинната възраст. Непосредствено в този интервал от време главата на фамилията стартира да се оглежда от ден на ден и повече, освен обратно, само че и в близост. И какво е пред очите му? Възрастни деца, които доста рядко се обръщат към татко си за съвет, жена, която не му обръща внимание толкоз постоянно и пристрастеността в очите й като че ли е изчезнала. Всички тези мисли в главата стартират да се въртят в главата на мъжа, всеки ден все по-бързо и по-бързо, а самите обстановки получават ясна форма.

Въпреки това, картината на живота може да бъде изцяло друга: елегантна и млада брачна половинка, любещи деца, лично жилище. И в един миг може да наподобява на пръв взор, че животът към този момент се е оформил, само че с настъпването на рецесията на междинната възраст нямам самообладание да изхвърля всичко и да се втурна нанякъде. И тук казусът не е, че мъжът не обича фамилията си, цялата същина се крие в възприятието на загуба с неразбирането на това, което прави сега тук.

Нека си напомним по какъв начин се основава любовта, на какво се базира?

Това е атракция, обвързване и, несъмнено, интимна зона. И в случай че вътрешните различия се сближат с проблеми, свързани с благосъстоянието, работата, взаимоотношенията, тогава всичко се срутва мигновено. В този миг мъжът осъзнава, че персоналните запаси се изчерпват, тъкмо, както времето, което е отделил, с цел да направи живота съвършен. Тогава половата му функционалност може доста да намалее и недоволството от някогашната му половинка да се усили, тъй като с нея не е толкоз забавно, както преди 10 години. В резултат на това мъжът не осъзнава, по какъв начин да продължи по-нататък. Всичко това е рецесия, която единствено обожаващата и безпределно отдадена брачна половинка може да помогне на мъжа да издържи. И, когато тази поддръжка я няма, тогава мъжът стартира да основава промени без помощта на другите.

Възрастта му е на четиридесет - четиридесет и пет години, той се поглежда в огледалото и схваща, че към момента има нещо „ барут “, който не е липсващ. Той следи по какъв начин младите девойки му обръщат внимание. Смята, че има задоволително сили да сътвори нещо ново и забавно. Той има значителен опит и средства, а проблемите в фамилията го насочват единствено към „ юначен каузи “. Защо да се тревожите за тези проблеми, в случай че е допустимо да измененията всичко към по-добро?

Не всяка рецесия приключва с разлъка със фамилията

Много просто сменят имиджа, работата, навиците си, само че постоянно изпадат в меланхолия, раздразнителност и тревога.
Ето по какъв начин се лекува рецесията на междинната възраст
Неудовлетворен от живота надзирател от китайския град Чанчун решил да напусне работа, като гледал видеа за художници, които основават невероя...
Прочети повече
Сериозната помощ в такива обстановки е наличието на грижлив човек наоколо е от огромно значение. И в случай че добавите към това хармонията, която съпътства фамилното благополучие от доста години, тогава в този случай ще е доста по-лесно да помогнете на брачна половинка си да не прави нелепости по време на рецесията на междинната възраст.

Помните ли трите съществени фактора на любовта? Тук те ще играят основната роля. Добре развитата фамилиарност в една връзка, умножена по отговорност и доверие - всичко това се равнява на позитивен резултат.

И не забравяйте, че надалеч не всеки път е належащо да проявявате прекалено неизменност и интензивност. В някои случаи са задоволителни един милостив взор, разбираща усмивка и топла ръка на рамото му. Така, той незабавно ще разбере, че половинката му постоянно ще бъде там и дружно ще преодолеят всевъзможни компликации.

Приемете подозренията му

С настъпването на рецесията дамите обръщат внимание на обстоятелството, че съпрузите имат характерни съмнения по повод качеството на живота му. И множеството съпруги вършат голяма неточност, когато дават отговор на тези подозрения с възмущение. Тук е належащо да осъзнаете, че подозренията по никакъв метод не са свързани с вас и цялата обстановка се върти единствено към мъжкото положение. Тези разстройства се смятат за естествени на този стадий. И в случай че едно момиче успее да осъзнае и одобри това, то незабавно ще се успокои и ще може бързо да пристигна на помощ и поддръжка.
Мъжете са най-щастливи до 70-тата си годишнина
Учени от Орегонския и от Бостънския университет откриха, че мъжете стартират да изпитват неодобрение от живота си, откакто навършат...
Прочети повече
Но, като предписание, в действителност е извънредно мъчно да се направи това. Човек в подобен миг упреква единствено дамата във всичко, което се случва. Безкрайно я укорява, като по сходен метод защищава държанието й, постоянно измисляйки всички неточности в придвижване. Това, обаче се смята и за норма по време на рецесия.

Дайте право на избор на своя брачен партньор

Нека проучваме една елементарна обстановка. Човек има влиятелна работа, много положителни доходи, само че в това време не изпитва задоволство от обстоятелството, че не може да се разкрие изцяло. В такива обстановки не му доближава въздух и се задушава, даже съществуването на пари не го радва. За да почувства своята значимост е значимо да прави това, което харесва. Това, което дава опция да показваме себе си, да доближаваме висоти и да познаваме триумфа е скъпо за всеки човек. Ако мъжът почувства, че е в капан и цялата му мощ се изпарява, то той ще потърси позитивни страсти на друго място.

В умозаключение:

Всяка жена в сходна обстановка би трябвало да е извънредно спокойна. Кавги, кавги, насилствени разправии няма да доведат до нищо положително. Отношенията сред двама души изисква почтеност и деликатност. Говорете със брачна половинка си умерено, откровено. В последна сметка живеете дружно от десетилетия и никой не знае по-добре от вас, какви конци би трябвало да дърпа. Нека диалогът ви бъде другарски. Точно в този момент би трябвало да се потопите дружно в най-трогателните мемоари и да похвалите брачна половинка си за всички триумфи и достижения. Често по време на рецесия мъжете не осъзнават, каква тъга носи разводът и това, че щастливият брак не всеки път е обезпечен. И в случай че съумеете да му предадете това, тогава възможностите той да напусне фамилията ще намалеят доста.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР