Около 60 хулигана, които са ултраси на нидерландския Фейенорд, сътвориха

...
Около 60 хулигана, които са ултраси на нидерландския Фейенорд, сътвориха
Коментари Харесай

Ултраси на Фейенорд нападнаха шефове на Унион Берлин

Около 60 хулигана, които са ултраси на нидерландския Фейенорд, сътвориха непредвидена нелепост в сряда късно вечерта. Те са разхождали по улиците на града с вярата да срещнат почитатели на Унион Берлин преди мача сред двата отбора в Лигата на конференциите довечера и да провокират пердах.

Около 22 часа локално време хулиганите разкрили и нападнали група германци, които вечеряли в ресторант. Оказало се, че това е била формалната делегация на Унион, в която са били и 57-годишният президент Дирк Цинглер, както и 54-годишният общоприет шеф Оскар Кошке.

Пресаташето на Унион Кристиан Арбайт описа да случая. "Беше безусловно сюрреалистично. Сложиха си маски и ни нападнаха. Масите полетяха във въздуха, всичко стъклено се счупи! "

Терорът е траял 4 минути, преди появяването на полицията, като един от хулиганите е бил задържан на място. За благополучие, не е имало ранени, с изключение на една служителка на Унион, която е била откарана в болница поради проблеми с кръвообращението.

От Унион към този момент предизвестиха почитателите си да се съберат на едно място и да чакат рейсове, които ще ги откарат непосредствено на стадиона.

От Фейенорд осъдиха остро протичащото се. Клубът счита, че не може хора с сходно нападателно държание да се назовават почитатели на Фейенорд и се надяват органите на реда да открият и санкционират провинилите се за "този абсурден случай на публично принуждение ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР