Около 50 ракети са изстреляни в посока израелска територия от

...
Около 50 ракети са изстреляни в посока израелска територия от
Коментари Харесай

Около 50 ракети са изстреляни към Израел от Ивицата Газа

Около 50 ракети са изстреляни в посока израелска територия от Ивицата Газа. Това оповестява съветската осведомителна организация TACC, като се базира на информация от израелската войска.
Съгласно показаните данни, 20 от снарядите са прихванати от Противовъздушна отбрана на Израел.
" Около 50 ракети бяха изстреляни от Ивицата Газа в Израел в 09:10 тази заран (местно време). Системата за противовъздушна защита на прихвана към 20 от тях ", се споделя в изказване, публикувано от военните.
В сутринта на 12 ноември на няколко пъти в Тел Авив, Ришон Лезион, Бат Ям и Холон, както и в огромните градове Ашдод и Ашкелон в южната част на Израел и регионите, прилежащи на Ивицата Газа, бяха задействани сирени за заплаха от въздушни набези. Според израелското държавно радио Kan, една от многото ракети, изстреляни от Газа, е поразила жилищна постройка в южната част на страната. Няма постъпила информация за жертви, само че постройката е развалена, отбелязва още организация " Фокус ".
В нощта на 12 ноември Израел атакува командващия радикалната палестинска формация " Ислямски джихад " Баха Абу ал-Ата. Според радио Kan Ал-Ата е погубен, а още трима са ранени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР