Около 25 000 военнослужещи от Националната гвардия на САЩ ще

...
Около 25 000 военнослужещи от Националната гвардия на САЩ ще
Коментари Харесай

Байдън приема властта под охраната на 25 000 войници

Около 25 000 военнослужещи от Националната армия на Съединени американски щати ще бъдат ситуирани в американската столица на 20-ти януари за обезпечаване на сигурността на инагурацията на новоизбрания президент Джо, оповестява БГНЕС. Това се показва в документално изказване на командващия Националната армия военачалник Даниел Хокансън.
" Министерството на защитата се съгласи да обезпечи до 25 000 военнослужещи в поддръжка на сигурността по време на встъпването в служба на определения президент ", разгласи той и добави, че военните ще спомагат на американската секретна работа, отговаряща за сигурността на събитието. По-рано беше обявено, че 20 000 военнослужещи от Националната армия ще бъдат ситуирани в столицата.
 Церемонията по приемане на властта от Байдън застрашена от нови безредици? Церемонията по приемане на властта от Байдън застрашена от нови безредици?
Някои американски медии оповестиха за желанието на ултрадесни екстремисти да застрашат церемонията по встъпването в служба на Джо Бай...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР