Около 17.40 часа вчера водач на микробус сигнализирал в полицията,

...
Около 17.40 часа вчера водач на микробус сигнализирал в полицията,
Коментари Харесай

Агресия на пътя! Тираджия преби двама с метален прът


Около 17.40 часа през вчерашния ден лидер на микробус алармирал в полицията, че с неговия сателит са били нападнати от лидер на влекач " Ивеко “ на бензиностанция в региона на 66 км на автомагистрала " Хемус “. На място неотложно били изпратени чиновници на Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Правец, които открили, че подателят на сигнала е бил ударен от съперника си с железна палка по главата и напръскан с пикантен спрей.

По първични данни причина за проявената експанзия е зародил спор сред водачите при разминаване на двата автомобила. Пострадалият 25-годишен мъж е превозен в болница и след обзор е освободен с повърхностни рани.

След случая 46-годишният причинител напуснал региона на бензиностанцията, само че след бърза реакция на чиновниците от група " Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали “ при ОДМВР - София същият е открит и арестуван в региона на тунел " Топли дол “.

Срещу него е стартирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава под наблюдението на Районната прокуратура в Ботевград.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР