Около 110 000 фалшиви здравни паспорта са в обращение във

...
Около 110 000 фалшиви здравни паспорта са в обращение във
Коментари Харесай

110 000 фалшиви COVID-19 сертификата са в обращение във Франция

Около 110 000 подправени здравни паспорта са в обращение във Франция , заяви вътрешното министерство, като стотици следствия са почнали против основателите и ползвателите на подправените документи, осведоми " Франс прес ".

Здравният пропуск, показващ доказателство за имунизация, възобновяване от COVID-19 или скорошна негативна проба от тест, е нужен за достъп до публичен превоз, заведения за хранене и културни събития.
 Франция обмисля стягане на Covid ограниченията
Франция обмисля стягане на Covid ограниченията

Pо-строг надзор по границите на страната и да упорстват за значимостта на имунизацията

Докато проверява ползвателите и разпространителите на подправените документи, полицията е открила, че медицински личен състав от време на време е съизвършител в измамата , посочи вътрешният министър Жералд Дарманен.

" Проблемът с подправените здравни паспорти е, че те постоянно включват скришен сговор с същински лекари или същински медицински сестри ", посочи той пред телевизия France 2. Това прави закононарушенията " доста сложни за доказване ".
 Франция регистрира рекордни за тази година 63 405 нови Covid случая за ден
Франция регистрира рекордни за тази година 63 405 нови Covid случая за ден

Англия също следи скока на случаите за ден с 11-месечен връх от 59 610

Около 100 души са били задържани вследствие на 400 следствия, откогато здравният паспорт стана наложителен в елементи от публичния живот, посочи Дарманен.

Те рискуват да получат до пет години затвор , предизвести той, добавяйки, че някои към този момент са наказани на условни или действителни присъди затвор.

Миналия месец доктор, за който се твърди, че е продал минимум 220 подправени здравни документа в региона на Париж, беше упрекнат и арестуван.
 За четири седмици затварят нощните заведения във Франция
За четири седмици затварят нощните заведения във Франция

Целта е да се ограничи пандемията

Дарманен означи, че бил за преустановяване на каузи против ползватели на подправени здравни паспорти, които са се съгласили да получат вместо това същински легален документ.

Френското държавно управление предизвести, че броят на пациентите с COVID-19 в интензивни отделения може да доближи 4000 през коледния интервал , спрямо 3000 в този момент.

То предизвиква имунизацията с подсилваща доза ваксина, с цел да управлява най-тежкото буйстване на разновидността " Омикрон " и предизвести, че здравните паспорти към този момент няма да са годни от средата на януари, в случай че притежателите не получат спомагателна доза ваксина .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР