Оказва се, обаче, че по всяка вероятност няколко месеца ни

...
Оказва се, обаче, че по всяка вероятност няколко месеца ни
Коментари Харесай

2022 може да звучи като 99 милиона евро

Оказва се, обаче, че по всяка възможност няколко месеца ни разделят от това България да се причисли към огромната конкуренция, позната като EuroJackpot.

Лотарийната игра е известна на мнозина и историите за експериментиране на шанса по време на почивка, не са една и две. Прогнозите са, че играта, известна в 17 страни, ще стане налична и у нас напролет на идната година. Това значи, че към 65-тата годишна история на Българския Спортен Тотализатор ще бъдат добавена нова глава - тази, на България като участник в EuroJackpot. По-високите доходи, значат автоматизирано и по-високи суми, отделяни за спорта, културата и образованието в България. Българският Спортен Тотализатор продължава да е един от главните участници във финансирането на тези посоки, като всеки триумф, орден и достижение се одобряват с голяма горделивост и наслада. През последните две години, Българският Спортен Тотализатор е обърнал наклонността и предприятието записва голям растеж на облагите от доста години насам. За съпоставяне, единствено в интервала 2020-2021, е маркиран 20% растеж, а оборотът се равнява на 300 милиона лв.. Значими са идни събития, 2022 година ще бъде в действителност забавна - задават се фестивали, спортни събития и несъмнено - грандиозното показване на българските спортисти по време на Олимпиадата в Пекин.

Наистина е от изключително огромно значение, когато вършим ретроспекция, да си спомним за положителните моменти, с цел да заредим идните 12 месеца с доста положителни упования и също толкоз добре структурирани проекти. А фактът, че джакпотът в 99-ти тираж на играта също е много насърчителен. Оказва се, че през миналата седмица, цели 12 щастливци са уцелили 5 от 6-те печеливши цифри, като този шанс е донесъл на всеки тях парична награди от над 4000 лева Трябва да признаем, че огромните награди обаче са били за тези, които са заложили на играта " Тото 2 - 5/35 " - и в 97-ми, и в 98-ми тираж има по двама печеливши, като общата извоювана сума от тях е 57 720 лв.. Второто изтегляне на 97-ми тираж на играта също сподели, че има още четирима, спечелили по 6854 лв., само че 98-ми тираж показва, че може да е още по-щедър с една облага от 30 303 лв.! Годината към момента не е свършила, по този начин, че единствено този, който играе - има късмет да завоюва!

Късмет!

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР