Оказва се, че пристрастяването към една или друга алкохолна напитка

...
Оказва се, че пристрастяването към една или друга алкохолна напитка
Коментари Харесай

Какво вино да пием според зодията?

Оказва се, че пристрастяването към една или друга алкохолна напитка зависи директно от звездите, по тази причина астролозите имат своя лична визия за пиенето на вино.

Така, съгласно техните рекомендации, не можете да пиете доста вино на новолуние и пълнолуние. Тези дни ние сме най-уязвими и черния дроб не може да всмуква толкоз алкохол, колкото в естествени дни.

И също по този начин любовта към избран вид алкохол зависи и от персоналните особености на вашия темперамент. Ако предпочитате питиета със мощен алкохол, най-вероятно имате съдбоносен и мощен темперамент, обичате огромни събирания и шумна радостна компания, само че от време на време сте склонни към тиха потиснатост.

Любителите на виното нормално са занимателни и сантиментални по природа. Те харесват дългите диалози на запалени свещи и топлите другарски събирания. Феновете на шампанското са склонни към непредвидени дейности, способни на всевъзможни неоправдани завършения, характерът им е жизнеспособен и радостен. А в случай че нормално предпочитате прясно изцеден сок или зелен чай, най-вероятно имате корав, твърдоглав и скандинавски темперамент. Вие сте добър човек, изключително в случай че имате положителни претекстове. В противоположен случай има причина да се страхувате, че в някаква обстановка елементарно ще загубите надзор над себе си.

Е, в случай че към момента нямате нищо срещу да освежите вечерта с чаша хубаво вино или чаша с нещо по-силно пиво, тогава при избора на напитка сигурно ще ви помогне нашия винен хороскоп.

Овен



Много креативен хора. Астролозите ги поучават да пият леки, сухи виновност. И също шампанско. Овен има пристрастена природа, от време на време се случва, да не забележи по какъв начин преяжда. Тези, които са склонни към мигрена, би трябвало да заобикалят бяло вино в композиция със сирене. На естетите Овни се предлага да пият питиета с блюда от бели меса и зеленчуци.

Телец



Телците са тънки ценители на виновността. За тях са по-подходящи съсредоточените с богат усет и мирис виновност. Но в случай че Телецът пие алкохол, тогава би трябвало да бъдете деликатни не за него, а за близък си. Тъй като Телец, на който са му измъкнали алкохола под носа, ще покаже своята телешка природа. Ето за какво астролозите не го поучават да пие мощни питиета и да се лимитира единствено до сладки виновност или вермути, които най-добре се употребяват с мезета от бяло месо и плодове.

Близнаци



Те могат да пият безусловно всичко, само че най-важното е да имат добра компания. Те са шегаджии, обичат да приказват. Но астролозите ги поучават да пият бели сухи виновност. И изобщо за този знак са прекомерно потребни дребните дози от вино, защото в него се съдържат тези микроелементи, от които Близнаците най-вече се нуждаят. За тях е идеално свежото, внимателно бяло вино с пъстър мирис, което отлично се съчетава с рибни и морски блага. Благоприятно за организма им е също мускат.

Рак



Представители на този знак могат да се напият от малко количество. Дори от младо вино. Най-често точно Раците пресичат границата. Ето за какво астролозите ги поучават деликатно да се отнасят към виното. Най-добре е въобще да не се пие. И в случай че пиенето на вино не може да се избегне, младите виновност би трябвало да се заобикалят. По-добре е да пият вермут. И да комбинират тези освежаващи аперитиви е най-добре с лед и части лимон.

Лъв



Личността на Лъва е също креативна. Лъвът като цар на животните, в случай че пие малко повече, загубата на власт за него е непоносима. Може да се трансформира от цар на животните в маймуна, а това е като гибел за него. Лъвовете, също така, имат слаб сърдечен мускул. Ето за какво пиенето и пушенето за тях е доста рисково или най-малко би трябвало да се опитат да съблюдават избрана мярка. Ето за какво им се предлага чаша хубаво алено изсъхнало вино с месо на скара или барбекю.

Дева



Често организмът им не приема алкохолни питиета. И те са срещу пиенето на вино. Най-изявените трезвеници. Въпреки това, астролозите също са се погрижили за тях. Препоръчва им се да пият десертни виновност, наситени, червени. Но не и в огромни количества. За Девите безусловно са противопоказни мощни виновност с нараснало наличие на танини. Ароматно вино, изключително с мек мирис на мед, дружно с рибно или бяло месо, ще приляга идеално на масата им.

Везни



Те са по природа запалянковци, пристрастени към компаниите… и на идващия ден страдат от препиване. Тях повече ги мъчи не количеството изпито вино, колкото съвестта. Ето за какво извънредно за лечебни цели се предлага използването на натурални полусладки виновност, защото те съдържат нужните микроелементи: йод, мед, манган. Като планински поток те носят приятна хладина през горещия сезон. Съчетават се с десерт и плодове, както и с бяло месо.

Скорпион



Те са прями хора, споделят истината в лицето, по тази причина би трябвало в някаква степен да бъдат дипломати. Астролозите ги поучават да пият шампанско — изпарява се по-бързо — с цел да са постоянно във форма. Освен това, Скорпион би трябвало да знае своята мярка, защото заради неконтролираното приемане на алкохол, на първо място страда половата система. Следователно, за лечебни цели могат да пият наситени червени виновност, които съвършено се съчетават с ястия от пържено и задушено месо, както и сирене и зеленчуци.

Стрелец



За разлика от Телеца, при положение на препиване, те могат да навредят доста повече на себе си. До такава степен, че могат да унищожат целия си фамилен живот. За Стрелец натуралните виновност са източник на усвояем силиций, от който организма им се нуждае повече от представителите на другите знаци на зодиака. Стрелецът е податлив към типичен, комплицирани кадифени виновност, хармонични по усет и със комплициран плодов букет. В идеалния случай те се допълват от десерт, плодове, както и пастети от домашни птици и бяло месо със сос.

Козирог



Това е единственият знак на Зодиака, който астролозите поучават да пие всеки ден! Истината е, че е единствено по половин чаша изсъхнало вино. Тъй като нормално имат ниска киселинност в стомаха и за по-добра перисталтика за тях е положително сухото вино. Може да се приема като нищо повече от лековит артикул. И най-полезни за Козирога са гръцките виновност, които нормално се сервират охладени в комбиниране с ястия от домашни птици, плодове.

Водолей



Хората Водолей са доста изобретателни, креативен натури и астролозите не ги поучават да пият мощни питиета. Те би трябвало да пият леки, сухи виновност. Например за тях са доста потребни мускатите, тъй като те могат да снемат стресовото напрежение и по този метод се смятат за успокояващо и релаксиращо средство. По-добре е да ги употребявате с бяло месо и плодове.

Риби



Хората, които са родени под този знак, имат неповторима дарба да дегустират и процесът на пиянство на вино постоянно се трансформира в дегустация. Тяхната среда е течна. Те са гастрономи. Но те могат да се увлекат и да преминат тази граница. Ето за какво би трябвало да бъдат деликатни, само че могат да дегустират от всичко. Само че се предлага да не смесват бялото вино с алено, също да не минават след по-силен алкохол на по-слаб. Най-подходящи за тях са белите виновност, отлично съчетани с пилешко месо и плодове.

А изобщо за всички зодиакални знаци има здравна норма за използването на виновността. Медиците поучават да се одобряват по следната формула: тежестта на човек се умножава по 100 и се разделя на % алкохол, който се съдържа във виното, и се умножава по 10. Резултатът е вашата норма, която не се предлага да превишавате. Най-добре е да употребявате следните данни: възрастен човек с тегло към 70 кг може да пие бутилка изсъхнало вино (700 мл) със алкохол 10 % дневно (не на един път). Така, че пийте единствено за здраве и не забравяйте препоръките на мъдрите астролози и опитни медици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР