Оказа се, че Георги Семерджиев е без шофьорска книжка от

...
Оказа се, че Георги Семерджиев е без шофьорска книжка от
Коментари Харесай

Рашков: Семерджиев е без книжка от 2005 г.


" Оказа се, че Георги Семерджиев е без шофьорска брошура от 2005 година До ден сегашен той е управлявал разнообразни МПС-та, без да е лидер по силата на закона. " Това разгласи на брифинг в Министерски съвет вътрешният министър в оставка Бойко Рашков след тежката злополука, при която починаха две млади девойки.

Семерджиев е представял при инспекции подправен документ. От една сходна е избягал, а книжката е останала при служителя на реда, добави Рашков.

Имаме безспорни данни, че той се е постарал да получи шофьорска брошура от Швейцария, от която получихме информация, че Швейцарската конфедерация не е издавала на този жител сходен документ. С този документ се е показал при няколко инспекции, при едната е избягал и този документ, въпреки и подправен, останал в ръцете на полицейския чиновник ", изясни вътрешният министър в оставка.

Той добави, че от Министерство на вътрешните работи са изпращани материали в прокуратурата с мнение за формиране на досъдебни производства точно във връзка, че Семерджиев е управлявал коли, без да има удостоверение за правоуправление.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР