Ожесточени сражения се водят в северните квартали на украинския град

...
Ожесточени сражения се водят в северните квартали на украинския град
Коментари Харесай

Продължават ожесточените боеве в северните райони на Бахмут

Ожесточени сражения се водят в северните квартали на украинския град Бахмут, който е във фокуса на вниманието на съветските сили към този момент седмици наред, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9223
Ръководителят на частната военизирана компания " Вагнер " Евгений Пригожин съобщи, че нейните бойци водят борби там за всяка улица, всеки дом и за всяко стълбище против украинските сили, които не отстъпват.

" Разбира се е прелестно това, че медиите желаят отстъплението на въоръжените сили на Украйна, само че това не се случва нито в северните квартали, нито в южните, нито в източните ", сподели Пригожин в отговор на журналистически въпрос по отношение на известия в съветски медии, че украинските сили са се изтеглили от северните региони на Бахмут.

Същевременно Сергий Хайдай, регионален шеф на Луганска област, съобщи, че украинските сили не престават да управляват село Билохоровка, което е последната част от Луганска област, държана от украинците.

" Нашите войски си остават на техните позиции, никой не е завладял Билохоровка, никой не е влезнал там, там няма врагове ", съобщи Хадай и добави, че обстановката на фронта е напрегната, а броят на съветските офанзиви е повишен, само че всички са били отблъснати от украинските бойци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР