Ожесточен спор ескалира във физическа саморазправа в сръбското риалити шоу

...
Ожесточен спор ескалира във физическа саморазправа в сръбското риалити шоу
Коментари Харесай

Българин арестуван след бой в сръбския Биг Брадър

Ожесточен спор ескалира във физическа разпра в сръбското риалити шоу „ Задруга “. В него е взел участие и българинът Емо Каменов, написа LifeOnline.bg.

„ Словесните нападки ескалираха и в един миг Кристиян Голубович налетя на различен участник в предаването, като стартира да го удря с юмруци в главата, а нашенецът Емил Бугарина, както го назовават съседите, незабавно се причисли към него. На видео от побоя се вижда по какъв начин двамата дружно постановат съкоператора Чертич в главата, а защитата не съумява да го избави “, показва изданието.

Останалите участници крещят и ги молят да спрат, ужасени от ужасната сцена. Видеото с грозните подиуми е оповестено в канала в Телеграм на LifeOnline.bg

„ Това обаче е извънредно тежко нарушение в шоуто, в което всичко е позволено. След битката е взето решение и двамата побойници са отстранени поради физическо принуждение.

Сръбските медии оповестяват, че откакто са напуснали превъзходното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която незабавно ги е задържала. Репортер на уеб страницата SD.rs причака на излизане двамата някогашни членове на кооперацията пред полицейския сектор в Печинци.

След ареста Каменов приказва пред локален портал и посочи, че съжалява, че въобще се е стигнало до упоменатия случай.

„ Съжалявам, че разреших на някой да ме предизвика със редовно психическо мъчение “ – съобщи той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази огромно страдание, че се е сложил в тази обстановка.

- Опитах се да защитя Нек, имаше сборичкване, няколко удара. Нямах желание да го удрям. Той ни тормозеше доста и нощес удари Валентина. Когато имате роден садист, който малтретира деца, който е изтръгнал кичур от косата на Македонец с корена, който е откраднал нещата ни... - уточни Кристиян Голубович.

- Няма да има дело, тъй като няма потърпевши. Урош ми сподели, че не ме е малтретирал... Не можех да разреша да се държим като посетители пред българи и македонци. Ще видя по какъв начин мога да върна санкцията. Ще се договоря със Желко Митрович, той ми е другар. Той знае, че приготвям женитба, раждане на дете. Повечето пари взех авансово, би трябвало да се договорим. Надявам се да се върна в риалити шоуто, имам положително въздействие върху децата вътре - сподели Кристиян Голубович “, показва медията.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР