Охранители на известен варненски мол във Варна отново пребиха човек,

...
Охранители на известен варненски мол във Варна отново пребиха човек,
Коментари Харесай

Охранители пребиха мъж във варненски мол

Охранители на прочут варненски мол във Варна още веднъж пребиха човек, сигнализират локални електронни издания и изявления в обществените мрежи. Това станало точно на празничния 8 март с някогашен чиновник на Гранична полиция, който бил с автомобила си в подземния паркинг на комерсиалния център.
При маневри в паркинга се случва лек конфликт с различен автомобил, ръководен от дама. Тя пък била в близки връзки със притежателя на компанията, извършваща защитата на комерсиалния център. След зародил скандал, тя се обажда на защитата и пристигналите на място млади и яки охранители на мола пребили по-възрастния мъж.
Той си е извадил здравно удостоверение за нанесените му телесни повреди и подал тъжба в Трето РПУ-Варна. Според уеб страницата ovarna.bg, са правени опити за оказване на напън над пребития варненец да спре жалбата си и с цел да не се сезира прокуратурата. Цялата тази активност се прави броени дни преди да се навършат 3 години от гибелта на Нягол Петров, който беше свиреп погубен от защитата в същия този търговски център и разсъни справедливия яд на варненци против биячите.
На 14 март, 2015 година чиновници на защитата на мола се гаврили и свиреп пребили 52-годишния Нягол, който на излизане издъхна пред очите на доста гости до изхода на постройката. При следствието се оказа, че преди да убият беззащитния болен мъж, против същите охранители е имало 4 тъжби за побои и принуждение в Трето РПУ-Варна, които останали без следствие.
През юни 2017 г. гардовете-убийци бяха наказани от Варненският областен съд, като Ангел Николов получи 18 години затвор, 16 години - Красимир Димитров и 15 - Цветан Маринов. Веднага след случая тогава, управата смени охранителната си компания и подписа контракт с нова, напомнят в мненията си паметливи варненци.
Охранителите обаче очевидно имат прекомерно къса памет и не са трансформирали манталитета си, отбелязва "Монитор ". Сега остава да се види дали жалбата на потърпевшия от побоя на охранителите ще докара до нови разкрития за злоупотребата с власт или ще се чака нов смъртен случай, разясняват още варненци в обществените мрежи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР