Охранител и минувач са били намушкани с нож от мъж,

...
Охранител и минувач са били намушкани с нож от мъж,
Коментари Харесай

Мъж намушка двама с нож в Горна Оряховица

Охранител и минувач са били намушкани с нож от мъж, нахлул в оръжеен магазин в Горна Оряховица.
 
Около среднощ нападателят се е опитал да разбие магазина. При появяването на охранителите той станал нападателен, предава Народоосвободителна въстаническа армия тв.
Мъжът е чужд на полицията. Той е бил тежко въоръжен с „ кози крайник ” и щанга, с цел да отвори магазина. На служителите на реда обяснил, че е желал да се въоръжи.
Пристигналият на място частен СОТ се е опитал да го обезвреди. Мъжът вади нож и намушква единия от охранителите в предмишницата. Минаващ инцидентно жител се пробва да го задържи хващайки го. Нападателят намушква и него в ръката и в гърдите, след което е обезвреден от полицията и арестуван.
Състоянието на потърпевшите е устойчиво. Те са с шевове и са освободени за домашно лекуване.
Мъжът е на 64 години, самотноживеещ. Оказва се, че той е психологично болен. Още през днешния ден би трябвало да бъде наведен в заведение за лекуване. Това, което е споделил на служителите на реда и охранителите, е, че се опитвал да се въоръжи, с цел да „ хване гората ”.
Районът е бил отцепен до рано сутринта. И охранителят, и минувачът са в положително положение. Образувано е досъдебно произвеждане, което сигурно ще бъде прекъснато, защото мъжът не може да носи наказателна отговорност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР