Огромно щастие в родния град на Владимир Илиев - Троян,

...
Огромно щастие в родния град на Владимир Илиев - Троян,
Коментари Харесай

Ива Шкодрева смята, че биатлонът не получава достатъчно финансиране

Огромно благополучие в родния град на Владимир Илиев - Троян, след сребърния орден на международното състезание по биатлон. На фона на него, пред bTV, бронзовата медалистка от 1991 година Ива Шкодрева дефинира достижението като велико и насочи апел към Министерството на младежта и спорта.
" Велик резултат, който за доста хора може да наподобява инцидентен и, може би, въпрос на късмет и шанс. Лично за мен това е плод на дълготраен труд, който в последна сметка се въплъти посредством този сребърен орден. Биатлонът бе комплициран в друга категория спорт, не в първа, само че считам, че мястото му постоянно би трябвало да бъде в първа категория и финансирането да бъде уместно, тъй като това е единственият зимен спорт, в който имаме толкоз доста медали, и то от европейски, международни и олимпийски конгреси ", съобщи Шкодрева.

" Просто видях в него нещо друго. Пълна централизация, концентриране. Аз бях сигурен, че той ще успее в тая последна пукотевица. Най-после това момче реализира това, над което работи доста години ", сподели първият треньор на Илиев - Цветан Цочев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР