Огромно самочувствие демонстрира Галя от Каризма. Дуетната половинка на Миро

...
Огромно самочувствие демонстрира Галя от Каризма. Дуетната половинка на Миро
Коментари Харесай

СМЯХ! Галка от „Каризма” налази Мадона: Аз съм звезда като теб!

Огромно самочувствие показва Галя от „ Каризма ”. Дуетната половинка на Миро се има за същинска легенда и се оприличава на същинската Мадона, видя HotArena.

Родната певица изгледа онлайн концерта на Мадона в Лондон. Тя към този момент не се занимава интензивно с музика, само че счита че геният е към този момент. По някакъв метод Галя съумява да се промъкне зад сцената, където пред очите й се появява иконата на музиката.  Галка незабавно потегля към поп дивата с концепцията да я заприказва.

" Хей, аз съм като теб, единствено че у нас в България ", избърборва на британски Галя в опит да притегли вниманието на Мадона.  Но уви,  международната звезда въобще не отразява родната певица. Това не стопира стремежа на Галя, която по всякакъв начин се пробва да сътвори контакт с Мадона. Бившата половинка на Миро в границите на минута приказва до звездата, само че тя въобще не е вижда. И не й връща обръщение.

Наскоро Галя се завърна за малко в България. Тя е във форма и съвсем не е мръднала спрямо последните години. От години Галя Курдова, както е цялото име на някогашната вокалистка на „ Каризма ” върти личен бизнес в Англия.  Певицата има компания за разчистване и по думите й е много сполучлива, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР