Огромно разнообразие от продукти – потребителски устройства, уреди за умния

...
Огромно разнообразие от продукти – потребителски устройства, уреди за умния
Коментари Харесай

Великденски продажби на електроника – до 60% отстъпки

Огромно многообразие от артикули – потребителски устройства, уреди за умния дом, фитнес уреди, 3D принтери, аудио и доста други оферти

Великденската акция на Geekbuying включва оферти с до 60% отстъпка

Великден наближава, въпреки и в необикновени условия, когато огромна част от хората са в обществена изолираност по домовете си. В същото време онлайн магазините се активизираха с атрактивни отстъпки за предлаганите артикули.

Глобалният онлайн магазин Geekbuying започва своята акция Easter Sale, в границите на която предлага голямо многообразие от артикули – всевъзможни джаджи, уреди за дома, за фитнес и спорт, компютри, смарт телефони, защитни средства против вирусите и доста други.

До 60% отстъпки за продуктите си е оповестил онлайн магазинът. Освен това купувачите могат да разчитат на купони за спомагателна отстъпка, която варира според от цената на поръчката:

Разнообразието от артикули в действителност е голямо. При повече самообладание в търсенето могат да се намерят много преференциални оферти, както на нови модели устройства, по този начин и на към този момент известни артикули, получили добър банкет от пазара. Ето една извадка от оферти в разнообразни категории:

Сгъваем електрически скутер Kugoo Kirin M4 с 10-инчови пневматични гуми, мощен безчетков мотор 500W, три режима на скоростта, двойни дискови спирачки, оптималната скорост 45 км/ч и пробег от 45 км с едно зареждане:

Купи: Kugoo Kirin M4 – цена: $584,99 с ваучър за отстъпка GKB20EA3

Електрическа маска за многократна приложимост Xiaomi Purely, която разполага с въздушен клапан, четирислоен филтър от клас N95 и успеваемост от 99% при пречистване на фините прахови частици – PM 2.5.

Купи: Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask – цена $32,99 с ваучър GKB20EA1

Гребна фитнес машина Merax ще ви поддържа във форма по време на обществена изолираност. Съпротивлението на фитнес уреда може елементарно да се контролира – благодарение на един бутон, като са планувани 8 разнообразни равнища, според от преследваните цели. Освен това машината е съвсем безшумни условия, с цел да не смущава близките

купи: Merax rowing machine – цена: $284,99 с ваучър за отстъпка GKB20EA3

Популярен в последно време Body-Fat-Scale – апарат за премерване на телесните мазнини – ще ви е от изгода, в случай че желаете да наблюдавате задачите си при извършения и диета. Везната се свързва през Bluetooth с вашия смарт телефон, смарт часовник и приложения за фитнес, които употребявате.

Купи: Xiaomi 2.0 Smart Bluetooth Body Fat Scale – цена: $36,99 с ваучър GKB20EA1

Електронно скачащо въже на LI-NING е още един удобен фитнес апарат, който регистрира придвижванията, които сте създали, и ще пресметна калориите, които изгаряте, като ви оказва помощ да „ изградите ” хубаво и крепко тяло. Въжето е дълго 2,8 метра и поддържа четири режима на скачане.

Купи: LI-NING Counting Electronic Skipping Rope – цена: $13,99

Нов 3D принтер TRONXY X5SA се сглобява бързо и може да печата предмети с размери до 330х330х400 мм, има сензор за автоматизирано нивелиране, 3,5-инчов сензорен екран и опция за възобновяване на печата от мястото на спиране.

Купи: TRONXY X5SA 24V 3D Printer – цена: $284,99 с ваучър за отстъпка GKB20EA3

Портативната аудио колонка Tronsmart Element T6 Max е една от най-хубавите на пазара, с мощ 60W, интерфейс Bluetooth 5.0, технология SoundPulse за първокласен тон, опция за гласово ръководство със Siri, Гугъл Assistant и Cortana, възпроизвежда до 20 часа музика с едно зареждане.

Купи: Tronsmart Element T6 Max – цена: $94,99 с ваучър за отстъпка GKB20EA2

Безжични слушалки-тапи Xiaomi Air 2S обезпечават същинско TWS стерео, употребяват напреднали технологии за угнетяване на шума и актуален безжичен интерфейс Bluetooth 5.0. Слушалките са бели и се доставят в кутия с функционалност за зареждане.

Купи: Xiaomi Air 2S – цена: $84,99 с ваучър за отстъпка GKB20EA2

Роботизираната прахосмукачка Xiaomi Viomi V2 Pro съчетава благоприятни условия за изсъхнало и мокро разчистване, има всмукателна мощ 2100Pa, лазерна система за картографиране на помещението и навигация, както и контейнер с интелигентно електрическо ръководство.

Купи: Xiaomi Viomi V2 Pro – цена: $354,99 с ваучър за отстъпка GKB20EA3
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР