Огромно декоративно парче от тавана на подлез на спирка до

...
Огромно декоративно парче от тавана на подлез на спирка до
Коментари Харесай

Рухна огромна декорация на варненски подлез

Огромно декоративно парче от тавана на подлез на спирка до варненския Делфинариум рухна в сряда сутринта и по знамение няма потърпевши при случая. Той е станал в 7 часа в оборудването, водещо до Морската градина и употребено постоянно от жителите.

През този подлез минават учениците от Математическата гимназия, учебно заведение " Захари Стоянов ", както и огромна част от жителите на квартала.

Причината за сриването на парчето с величина 2 кв. м е разяждане на закрепващите арматури, стартира ремонт, който ще продължи към 20 дни. През това време секторът ще бъде ограден и няма да се стопира прекосяването на пешеходци, сподели Христо Иванов, заместник-кмет по инфраструктура, представен от БНР по-късно денем.

" Причината, заради която е паднал декоративният детайл, е разяждане на закрепващите арматури. Последният ремонт, който е юридически, е през 2015 година, когато в действителност е юридически настоящ ремонт, състоящ се в очукване на мазилка и боядисване, ремонт на стъпалата и осветяване ", изясни той.

" Този детайл не е ремонтиран и не е имало признаци, че има някакъв проблем. Не е градивен детайл от подлеза. По най-бързия метод сме създали организация за неговото унищожаване. Предполагам, че в границите на 20-ина дни ще успеем да възстановим подлеза, и откакто бъде отстранен декоративният детайл ще създадем съответната организация да обезопасим с огради, да може да минават пешеходци по подлеза. Той ще бъде пристъпен ", сподели още Иванов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР