Огромният екран с резюлюция 2246х1080 пиксела прави модела перфектен за

...
Огромният екран с резюлюция 2246х1080 пиксела прави модела перфектен за
Коментари Харесай

Elephone A5 – голям FDH+ смартфон с пет камери

Огромният екран с резюлюция 2246х1080 пиксела прави модела съвършен за игри, видео и сърфиране в уеб, в допълнение към снимането

Elephone A5 прави съвършени селфи фотоси с двойната предна камера 20MP+2MP

Анализаторите са безапелационни – огромните смарт телефони са най-търсени и тази наклонност ще се задълбочи в околните години. Говорим за устройства с диагонал на екрана над 6 инча! Именно подобен модел ви представяме през днешния ден.

Впечатляващият Elephone A5 идва с голям 6,18-инчов необятен екран, изпълнен в съответствие 18,9:9 и с разрез в горната част за камерата. Резолюцията е доста висока – FHD+, или 2246х1080 пиксела, което прави модела съвършен за игри, видео и сърфиране в интернет. При това на доста примамлива цена от 175,79 евро в онлайн магазина Tomtop , с безвъзмездна доставка.

Elephone A5 се възползва от последните нововъведения в платформата Android

Този фаблет е планиран и с концепцията да предложи първокласни фотографски благоприятни условия на своите притежатели. Оборудван е с 5 камери! Основната камера, ситуирана на гърба, е тройна – 12,0MP + 5,0MP + 0,3MP, до момента в който предната камера за селфи е двойна – 20,0MP + 2,0MP. Подобно фотографско „ снаряжение “ дава обещание да улови по съвършения метод вълнуващите моменти и да направи мечтаните селфита.

Elephone A5 идва и с огромна изчислителна мощност. Моделът разчита на осемядрен процесор Helio P60 MT6771 с 64-битова архитектура, допълнен от 4GB бърза оперативна памет DDR4x и вграден сторидж с размер 64GB. Ако това не е задоволително, можете да разширите паметта с microSD карти с потенциал до 512GB. Цялата тази мощност работи под ръководство на операционна система Android 8.1 Oreo с опция за възобновяване до 9.0.

С петте си камери Elephone A5 ще впечатли почитателите на мобилната снимка

Смартфонът употребява напреднала технология за сигурност на достъпа посредством лицево различаване, в допълнение към отключването с пръстов отпечатък – датчикът е ситуиран в профил за повече улеснение и ергономичност. Нещо повече, планувана е опция за отключване на екрана единствено с допиране, като технологията сработва в границите на 0,2 секунди, твърди производителят.

Elephone A5 е оборудван с литиево-полимерна батерия с потенциал 4000 mAh, която поддържа устройството работоспособно през целия ден при естествена приложимост. Благодарение на технология за бързо зареждане, батерията доближава цялостния си потенциал за малко време. Притежателите на модела имат разполагаем и алтернатива за безжично зареждане.

6,18-инчовият екран е изпълнен в съответствие 18,9:9, с разрез в горната част

Фаблетът разполага с два слота за сим карти и може да работи във всички публикувани мобилни мрежи, включително 4G, 3G и 2G. Има размери 15,50×7,55×0,81 см и тежи 189 грама. Доставя се в комплект със захранващ адаптер и кабел, калъф, игла за механизма на сим картите и управление за потребителя.

Можете да купите 6,18-инчовия смарт телефон тук: Elephone A5 – на цена от 175,79 евро, с безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР