Огромните екрани, голямата сцена, зашеметяващите светлинни и звукови ефекти, създават

...
Огромните екрани, голямата сцена, зашеметяващите светлинни и звукови ефекти, създават
Коментари Харесай

DOCK 5 Night Club продължава да е най-ярката звезда в нощния живот на Бургас

Огромните екрани, огромната сцена, зашеметяващите светлинни и звукови резултати, основават същинско аудио-визуално шоу

Забавленията в обичаната на всички клубна страст на Бургас не стопират, а следват непрекъсната възходяща последователност. От DOCK 5 Night Club  повдигат завесата и издават „ чакат ни още доста луди, вълнуващи и запаметяващи се вечери с обичани реализатори, измежду които страхотните Тони Стораро, Десислава, Галена, Меди, огромната гръцка звезда Пеги Зина и още доста други “, разкриват от мениджърския екип.

„ Много пъти сме казвали, че DOCK 5 Night Club не е просто един нощен клуб. Това е място, основано с внимание и мисъл за вас, с цел да ви накара да се усмихвате, танцувате и усещате безкрайните страсти, да отпразнувате вашето особено събитие или рожден ден’’, разясняват още от нощната перла на Бургас.

Припомняме, че и тази зима DOCK 5 Night Club бе хазаин на събития от друг вид. От клуба не си слагат предели и показват на публиката отлични пърформанси и ентъртеймънт без значение от техния жанр – фестивали, концерти, фирмени церемония вечери, коктейли и фешън ревюта, балове и частни празненства.

Огромните екрани, огромната сцена, зашеметяващите светлинни и звукови резултати, основават същинско аудио-визуално шоу, в което да се потопиш, забавляваш и забравиш за всичко.

Резервации се одобряват всеки ден на тел.: 088 565 1551.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР