Огромни заведения, разположени незаконно на плажната ивица на „Кабакум” във

...
Огромни заведения, разположени незаконно на плажната ивица на „Кабакум” във
Коментари Харесай

Заведения, които трябва да бъдат съборени, работят

Огромни заведения, ситуирани нелегално на плажната линия на „ Кабакум” във Варна, към този момент работят. Местната администрация още през месец май, когато стартира строителството им, направи нужните инспекции и предписа премахването им. „ На притежателите са наложени наказания. За жал административните процедури са тежки, само че би трябвало да се спазват”, призна Николай Няголов, шеф на Дирекция „ Управление на сигурността и надзор на публичния ред”, представен от Нова ТВ. Собствениците на противозаконните постройки обаче апелират постановленията на общинските управляващи на втора инстанция, а съдът към момента не се е произнесъл.

Заведенията се стопанисват от новия концесионер на плажа. Те влизали в утвърдената от Министерството на туризма скица за стопанисване на „ Кабакум”. Изграждането им обаче почнало преди въпросната скица да влезе в действие.

Една от структурите е на метри от водата. Тя е дървена, няма излят бетон, само че е задоволително солидна. В страни от нея се намира и другата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР